KosMystik Ambiance Sabbatique Body Butter

18:23

Привіт, красуні! Сьогодні починаю знайомити вас з ізраїльською натуральною косметикою Мертвого моря «KosMystik». І першим засобом, про який розповім буде крем-олія для тіла "Ambiance Sabbatique".


Зволожує і живить, містить олію ши, олію кокоса і солодкого мигдалю. Без парабенів, збагачений мінералами і мікроелементами Мертвого моря. Покращує мікроциркуляцію і мінералізує. Швидко вбирається, рекомендується для дуже сухої і чутливої шкіри.


Баночка з кремом поміщена у коробочку з тонкого пластику, всередині є вкладка з детальною інформацією про засіб.

Застосування: регулярно наносьте крем-олію для тіла «Ambiance Sabbatique» на суху шкіру легкими масажними рухами до повного вбирання.


Всередині коробки ховається величезна банка, цілих 300 мл, крему. Упакування має зручну і міцну кришку, а під нею, для додаткового захисту, є пластикова мембрана, щоб крем вже точно нікуди не дівся.


Перше, що кидається в очі, а точніше у ніс, коли відкриваєш баночку – аромат. Дуже приємний запах тропічних екзотичних фруктів та квітів. Текстура справді масляна. Повітряна, але поживна для шкіри.


Під час розтирання дійсно стає як олійка. На шкірі аромат тримається ще деякий час. Але головне – якою стає шкіра після використання! Вона просто неймовірна. Дуже мяка і шовковиста. Крем заспокоює подразнення на шкірі і чудово живить її. А ефект тримається цілий день. З радістю продовжу користуватися цим батером для тіла!

А чому ви надаєте перевагу? Звичайному крему чи батеру?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Kosmystik

You Might Also Like

4 коментарі

  1. На вид очень приятная и легкая текстура. Захотелось попробовать )

    ВідповістиВидалити
  2. Ефективний продукт, ще я б не була така лінива і таки регулярно зволожувала шкіру))

    Текстура і склад змушують мене купити цей засіб. Дякую!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Деколи все ж треба перебороти свою лінь!

      Текстура - клас, ніби збиті вершки. Користуватися такою суцільне задоволення)

      Видалити