Li'zar "Natural Styling" Hair Wax

20:45

Привіт! Давно не розповідала про засоби для волосся, тому виправляюся. Цього разу мова піде про натуральний віск ручної роботи від молодого бренду Li'zar.


Віск для волосся «Natural styling» - натуральний моделюючий засіб для укладання волосся з ароматом тропічних квітів.


Віск був дуже красиво упакований - на "гніздечку" з сізалю лежала скляна баночка, гарно задекорована, та невеличка "книжечка" з інформацією про засіб.


Склад: бджолиний віск, ланолін, олія кокоса, олія броколі, арганова олія, олія жожоба, вітамін Е, ефірна олія літсеї кубеби. Основою Natural styling є натуральний бджолиний віск і ланолін. Ланолін - це потужний зволожуючий засіб, який глибоко живить волосся. Бджолиний віск - огортає волосся, створюючи захисну плівку на його поверхні. Завдяки взаємодії цих двох компонентів, волосся стає живим і сяючим.


Кришечка упакування красиво прикрашена назвою бренду, виконаною вручну. Під нею ховається сам віск. Він дуже ніжної текстури,  має приємний аромат. Я відчуваю цитрус. Він легко тане від розтирання між долонями і м'яко огортає волосся, захищаючи його.


Використовую його після миття волосся. Відколупую невеличку кількість воску, розтираю між долонями до появи сильного тепла і наношу на волосся розгладжуючими рухами зверху вниз. Наношу навіть на прикореневу зону.  Волосся від цього не жирниться швидше , навпаки, стає дуже об'ємним і пишним. Розношу засіб також і по всій довжині. 


На фото ефект показати дуже важко, тому коротко опишу свої враження: після нанесення воску волосся стає дуже гладким, весь пушок прибраний і не вибивається із загальної зачіски. Спочатку я боялася використовувати його на корені, але все ж ризикнула і залишилася у приємному шоці. Волосся стало об'ємним. Навіть на наступний день воно не було більш жирним, аніж зазвичай. По усі довжині віск чудово живить волосся і не обтяжує його. Як термозахист також працює відмінно. Я дуже задоволена цим воском і обов'язкового раджу його спробувати усім охочим. Більше про нього можна почитати тут

А ви користуєтеся засобами такого типу для волосся?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Li'zar

You Might Also Like

5 коментарі

  1. Я вже й забула, що існує такий продукт, як віск для волосся. Олійки для волосся використовую, як універсальний засіб і по догляду, і для стайлінгу.
    Дуже класний ефект і з компанією не знайома, дякую за відгук!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А віск до речі дуже приємний у використанні і дієвий)
      Будь ласка, рада що пост став корисним!

      Видалити
  2. Я майже не користуюся воском, тому що боюся ефекту жирності на чистому волоссі. Але якщо цей надає об'єм і при цьому нічого не жирнить, то я б його спробувала!

    ВідповістиВидалити
  3. Натуральный продукт это всегда хорошо для волос, а если сухой воск для укладки волос текстурирующий то еще лучше получается

    ВідповістиВидалити