Magic Minerals Shine Stop HD Powder

20:22

Продовжую розповідати вам про мінеральну косметику. Сьогодні мова піде про матуючу пудру ультрадрібного помелу Shine Stop HD від Magic Minerals.


Завдяки ефекту оптичного розмиття або «софт-фокус», ця шикарна пудра пом'якшує дрібні недоліки шкіри, допомагає візуально приховати тонкі лінії і зморшки. В баночці пудра здається білою, але при нанесенні абсолютно прозора і підходить для всіх відтінків шкіри, від світлої до темної. Дуже добре підходить як для зрілої шкіри, так і для молодої, як для жирної, так і сухої. Також пудра добре вбирає шкірний жир і злегка матує. Підходить також і чоловікам.


Пудра знаходиться баночці, об'ємом 5 мл. Має кришечку, що закричується і для додаткового захисту - наліпку на сифтері. Він зручний, якщо перевернути баночку один раз - випадає як раз та кількість пудри, щоб покрити усе обличчя.


Результат на обличчі так і не змогла нормально зловити, тому покажу на ділянці з такою ж ніжною шкірою - зап'ястку. На фото до помітні невеличкі зморщки, а вже справа, на фото після, їх майже немає. Цю магію зробила звичайна мінеральна пудра! Я дуже задоволена результатом від цієї пудри, а ще виробник називає її аналогом MUFE HD Powder. Останньої не пробувала, тому не маю як порівняти, але від цієї у захваті!

А використуєтеся такими засобами?

Продукт надано для незалежного тестування 
інтернет-магазином Magic Minerals

You Might Also Like

6 коментарі