Magic Minerals "Treat Skin" Skin Treatment

18:22

Останнім мінеральним засобом, про який хочу вам розповісти, буде доглядова пудра для проблемної шкіри Treat Skin від Magic Minerals. Якщо цікаво - читайте далі!


Ця пудра-догляд була розроблена спеціально для шкіри, яка страждає від акне. Висока концентрація оксиду цинку в ній усуває подразнення і почервоніння. Також цинк - основний інгредієнт, що абсорбує шкірний жир.

Пудра у мене в об'ємі 5 г, поміщена у прозору пластикову баночку з сифтером. Зверху має наліпку з назвою фірми і продукту. Під кришечкою є зручний сифтер, для більшої надійності від заклеєний наліпкою.


Цей продукт необхідно використовувати на ніч безпосередньо перед сном для досягнення найбільш оптимального результату. Просто нанесіть Treat Skin кистю на проблемні зони. Також можна змішати з Вашим зволожуючим кремом і нанести на обличчя.

Пудра біла, досить грубо змелена, але це зовсім не є мінусом. Вона легко наноситься на шкіру обличчя, не вибілює. Для одного використання треба трошечки. Приблизно, як на фото нижче. До складу цього продукту входить рисова пудра, яка регулює надмірні виділення сальних і потових залоз, а також перешкоджає розмноженню бактерій, які можуть викликати роздратування шкіри. Ще одним компонентом є каолін який може поглинати, "витягати", токсичні речовини зі шкіри і вбирає шкірного жиру в півтора рази більше своєї ваги.


Зазвичай, наношу пудру на вимите і зволожене кремом лице за годину-пів до сну. Вона не сушить і зовсім не відчувається на шкірі протягом ночі. А от зранку шкіра виглядає дуже "спокійною", без почервонінь. Пудра навіть допомагає якимось чином висвітлити плямки. Я помітила, що за два тижні користування мої плямки, які ніяк не хочуть мене покидати, стали трохи світлішими і менш помітними. Я надзвичайно рада такому результату!

А ви користуєтеся пудрами для догляду за обличчям?


Продукт надано для незалежного тестування 
інтернет-магазином Magic Minerals

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Вікторія, пудра, дійсно, корисна. У мене від регулярних занять спортом через піт є тенденція до акне. А ще взяти той факт, що шкіра жирна від природи...
    Хочу тільки запитати, як на твій погляд, краще комбінувати використання цієї пудри та нічного anti-agying крема? Використовувати їх у різний час (чередувати ночі)? Дякую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, думаю, краще комбінувати. На одну ніч використовувати пудру, а на наступну - антивіковий крем. Мені здається, що так шкіра не буде надто пересушеною і не буде сильно звикати до антивікових засобів)

      Дякую і Вам!)

      Видалити
  2. thanks for sharing never herd of this before
    tweetykel.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  3. В мене була така сама пудра, але я так і не стала користуватися нею на ніч, не уявляю, як лице може залишатися із якимось засобом, хоча б і мінеральним. Але вона й вдень працює чудово. Коли були акне, вона мене рятувала непогано.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я зовсім не відчуваю його на обличчі, мені дуже комфортно) А я от вдень не пробувала, ще спробую) Дякую за підказку!

      Видалити
  4. Цікавий засіб, вперше чую про нічну пудру для проблемної шкіри. З одного боку ефективність і натуральність, а з іншого - погоджуюсь з Анною. Якось і крем інколи не хочеться наносити, щоб шкіра дихала, а тут пудра. Дивно..

    Тішусь, що для тебе працює. Продукти в компанії дуже хороші, я вже список складаю)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну не знаю як вам, але мені вона зовсім не дискомфортна, на лиці її не відчутно абсолютно. Через мінеральну косметику шкіра дуже легко дихає))

      І я вже знову складаю)

      Видалити