Зелена Аптека Ніжне Молочко Для Інтимної Гігієни "Овес І Бавовна"

14:58

Привіт, дівчатка! Продукцію фірми Зелена Аптека я люблю і активно нею користуюся. Наступним продуктом, який є у моєму арсеналі і, про який я хочу вам розповісти, буде заспокійливе ніжне молочко для інтимної гігієни "Овес і бавовна".


Ніжне молочко з заспокійливими активними компонентами призначене для делікатного очищення і догляду за шкірою інтимних зон. Збалансований склад молочка враховує особливості ніжної шкіри інтимних зон, не пересушує її. Забезпечує тривале відчуття комфорту, свіжості і чистоти. Рекомендоване для щоденного використання.

Довкола пузатого флакона є наліпка з усією інформацією про засіб. На ній знаходимо опис прожукту та його активних компонентів, спосіб застосування, склад, відомості про виробника та багато іншого.


Для додаткової зручності під час використання флакон оснащений класною помпою. Вона не плюється і видає невелику порцію молочка. Мені вистачає однієї-двох порцій. Також, мені здається, що помпи допомагають значно економити засоби.


Текстура у молочка дуже приємна, кремова.  Воно має мутно-білий колір. Засіб легко піниться і так само легко змивається. Має нейтральний запах. Молочко досить густе, не стікає поміж пальців у процесі використання.


Молочко чудово очищує ніжну інтимну зону, дарує відчуття свіжості на цілий день. У мене воно не викликало ніяких подразнень, дискомфорту чи інших неприємних відчуттів. Я дуже задоволена дією цього засобу, свій старий гель відклала на дальню поличку і вже не хочу до нього повертатися. Це молочко чудово працює, а зважаючи на його маленьку ціну, воно взагалі має стати мастхевом усіх дівчат і жінок!

А якими засобами ви користуєтеся для інтимної гігієни?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Охоче спробую такий засіб, чогось досі цього не відбулося ). Вікторія, дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також дуже рада, що відкрила для себе такий чудовий засіб!

      Дякую за коментар)

      Видалити
  2. Спасибо за обзор! Пользуюсь именно Зеленой Аптекой для таких целей, но всегда покупаю гель, молоко почему-то не пробовала, обязательно куплю!

    ВідповістиВидалити
  3. Треба спробувати)))бачила багато схвальних відгуків!Дякую за огляд)))

    ВідповістиВидалити
  4. Саме ним і користуюсь, дуже задоволена! Дякую за чудовий та детальний огляд!)

    ВідповістиВидалити
  5. Я дуже люблю Зеленої Аптеки з шавлією (шалфей по-російськи). Чомусь постійно до нього повертаюсь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для обличчя поки не пробувала гель, але це молочко дуже круте) Вже незабаром напишу про ще одне від Ельфи)

      Видалити