5 Things I Love. May Edition

13:55

Привіт! Травень вже завершився, а тому я спішу поділитися з вами своїми улюбленцями за цей місяць! Усіма продуктами я користувалася майже щодня і дуже їх люблю. Якщо вам цікаво, що ж я любила протягом минулого місяця - ласкаво прошу!


Кожен із засобів у цьому пості не раз виручав мене, коли треба було зробити швидкий макіяж, було обмаль часу на вимальовування або рука не тягнулася до чогось іншого. Тому усі вони впевнено посідають лідерські місця серед усієї моєї, хоч і невеличкої, колекції косметики.



1. Матуюча тональна основа Avon Calming Effects Mattifying Foundation #Cream


Ця тональна основа стала моєю неочікуваною бюджетною (~70 грн) знахідкою, якій я дуже радію. Вона дійсно матує обличчя, при чому навіть мою жирнючу шкіру вона може протримати в абсолютно матовому стані близько 5 годин. Я використала вже один флакон і почала другий. На даний момент вона мені ідеально підходить і поки я не хочу її міняти. Але все ж невеличкий недолік вона має. Тональна основа в другому упакуванні чомусь трохи темніша, ніж у першому, хоча брала я однаковий відтінок. Зараз мене це не лякає, бо навесні-влітку шкіра засмагне, але якби таке сталося взимку, я була б дуже розчарована.

2. ArtDeco Sunshine Blush | Summer Collection 2015


Надзвичайно красиві рум'яна-бронзер, який я встигла вхопити минулого літа і досі жодного разу не пожалкувала. Саме упакування виглядає дуже красиво, а візерунком хочеться постійно милуватися. Пігментація в продукту хороша, його можна нашаровувати і досить важко переборщити. Тримається також добре, протягом дня не покидає обличчя. І використовується економно. Прочитати детальний відгук, подивитися свотчі і вигляд рум'ян-бронзера на обличчі можна тут.

3. Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm


Цей бальзам став моєю робочою конячкою за останні півтора місяця. Користуюся ним постійно, всюди і за будь якої можливості знову наношу на губи. Він ніжно ковзає по поверхні губ, огортає їх досить живильним, але в той же час нежирним шаром. Класно, по-літньому пахне персиком і має одну веселу особливість - проявляється на губах рожевим кольором. Тримається непогано, добре розгладжує зморщечки. Також має трохи солодкий присмак. Розгорнутий відгук з'явиться вже зовсім скоро.

4. LN Professional Easy Liner For Lips 01


Олівець для губ українського виробництва також став мої супер бюджетним відкриттям. Мені він дістався по акції в Космо всього за 8 грн. І з того часу я користуюся тільки ним. Згодом купила собі ще один колір, але з них двох саме цей люблю найбільше. Він досить м'який, але не ламається під час стругання, легко промальовує контур. Також деколи заповнюю ним усі губи - виходить дуже круто. Використовується економно. Ще важливим для мене є те, що він не дряпає губи. Деколи буває таке, що гострий край дерев'яної оболонки чіпляється за губи, тут такого немає. Хочу купити собі ще кілька відтінків.

5. Faberlic Satin Lipstick Color Shine 4597


І ще одне відкриття минулого місяця. Зволожуюча помада для губ Faberlic. Я, любитель нюду на губах, не змогла пройти повз і замовила собі цю помаду. Яким же великим було моє здивування, коли я нанесла її на губи. Вона просто мега зволожуюча. Після її використання губки дуже ніжні і живі. Помада не підкреслює лущення, якщо вони є, а, навпаки, пригладжує їх і робить майже непомітними. Мені вона дуже сподобалася і я планую купити собі ще кілька відтінків.

А на цьому у мене все! Тепер хотілося б дізнатися, який  продукт був вашим улюбленцем минулого місяця.

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Love your blog and I am the follower #56 on GFC.
    I hope that you will follow me back <3
    Kisses

    ВідповістиВидалити
  2. Сподобалися румяна-бронзер! Обожнюю такі багатокольорові засоби.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я їх дуже люблю! Напевно, це найкращий і найгарніший бронзер з усієї моєї колекції)

      Видалити