AlpStories Lavender Ointment

13:57

Привіт! Після невеличкої перерви повертаюся до вас з величезною порцією нових відгуків! Сьогодні хочу розповісти вам про універсальний косметичний засіб AlpStories з ароматом Лаванди і поділитися класним способом його використання, який ви ще 100% не пробували. Запрошую!


Універсальний засіб з органічною сумішшю екстракту лаванди і ефірного масла лаванди, зроблений спеціально для сухої, потрісканої і порепаної шкіри. Косметичний засіб, що містить органічне масло лаванди, відомий своїми заспокійливими властивостями, які живлять та захищають шкіру. А також помякшує і живить, суху і грубу шкіру.



Косметичний засіб знаходиться у баночці з товстого пластику, об'ємом 150 мл. Засобу в упакуванні настільки багато, що, здається, його вистачить на все життя. Цей продукт, як і всі інші від AlpStories не містить парабенів, мінеральних олій, штучних ароматизаторів, силіконів та барвників. А також складається з натуральних інгредієнтів щонайменше на 95%. 


На наліпці також є склад і невеличкий опис продукту. Вся інформація продубльована українською на дні баночки. Активні інгредієнти косметичного засобу: соняшникова олія, олія солодкого мигдалю, бджолиний віск, канделільський віск та лаванда.


Під кришечкою є додаткова захисна мембрана зі щільного паперу, яка гарантує цілісність продукту під час транспортування та перешкоджає вільному доступу повітря до засобу.


Косметичний засіб приємного жовтуватого кольору, на вигляд схожий на віск, у баночці сухий та твердий. Приємно тане і пом'якшується від контакту з теплими пальчиками і перетворюється на прозору дуже живильну мазь. 


Засіб чудово пом'якшує загрубілу шкіру, живить і зволожує. Майже як чарівна паличка з ароматом лаванди. Я використовую його переважно на руки та лікті, але за необхідності ним також можна намастити усі ділянки тіла, які потребують відновлення.


Саме під час сесії, яка у мене зараз в самому розпалі, я відкрила для себе ще один незвичайний спосіб використання. Коли я довго вчуся вночі, сон повністю мене покидає, але ж поспати треба хоч трохи. І тоді я звертаюся до цього чудового продукту - намащую ним перетинку між ніздрями, поблизу вух і впадинку між ключицями і лягаю спати. З таким потужним розслаблюючим ефектом я миттєво поринаю в сон і зранку досить бадьоро себе почуваю, а всього кілька годин сну навіть не дають про себе знати. Купити таку палочку-виручалочку можна тут.

А ви користуєтеся такими універсальними засобами? Знайомі з цим?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

16 коментарі

  1. Very nice post and I really like your blog. Would you like to follow each other? If yes let me know. http://andreanalens.blogspot.sk/

    ВідповістиВидалити
  2. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? Let me know on my blog.

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  3. І в мене таке, але з льоном) Пахне так собі, але справді універсальний засіб) Виручає)) З поверненням, Вікусь)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене ще є аргановий, але теж приємно пахне і класно працює)

      Дякую, Улянко!

      Видалити
  4. Цікавий спосіб використання) Потрібно буде спробувати))

    ВідповістиВидалити
  5. cool blog! nice design, follow on GFC?
    http://www.therunwhy.com/

    ВідповістиВидалити
  6. Теж використовувала для ароматерапії)
    Щоправда, проблем зі сном не мала, просто для гарного аромату перед сном :)

    ВідповістиВидалити
  7. Oh I love Alpstories, people who created this beautiful products are from my country:):). I love their Aloe Vera shampoon for hair and their oils, and cleansing gel for face. And I love your blog, and I give you my support in GFC, I left for you my link to my Sugarlove blog if you maybie like it:). kisses** http://www.sugarloveblog.com/

    ВідповістиВидалити