Couleur Caramel Blush Powder 551 Матовий прозорий персик

20:15

Дівчатка, привіт! Продовжую розповідати вам про рум'яна з моєї колекції. Сьогодні мова піде про натуральні органічні рум'яна Couleur Caramel у відтінку 111551. Якщо цікаво - запрошую читати далі!


Для ідеального образу, матуючого і рівного ефекту, використовуйте розсипчасту / компактну / сонячну пудру, а потім наносите рум'яна, за допомогою пензлика на вилиці легкими рухами зверху - вниз.


Рум'яна знаходяться в еко-упакуванні з твердого, глянцевого паперу, натурального на усі 100%. На "кришці" є віконечко, яке дає змогу розгледіти справжній колір продукту. Збоку біля нього є позначка "біо косметика". Закривається коробочка також незвично - еластичною стрічкою, яка з'єднує обидві частини упакування.


На тильній стороні коробочки є вичерпна інформація про рум'яна: склад, вага - 6 г, також усі відомості продубльовані українською мовою на наліпці. Мій відтінок 111551 - Матовий прозорий персик.


Завдяки технології мікронізації пудрових частинок, тобто ультра дрібному їх помолу, - текстура засобу надзвичайно шовковиста і ніжна. Під час користування не відчуваються окремі часточки, а лише чистий пігмент. У складі продукту 55% активних інгредієнтів, 100% інгредієнтів натурального походження, 10% органічних інгредієнтів.


Рум'яна справді матові - і мені це дуже подобається. Вони будуть пасувати як до легкого денного, так і до яскравого вечірнього макіяжу обличчя. В коробочці колір виглядає чомусь більш рожевим, а на шкіру переноситься - персиковим.


Рум'яна неймовірно пігментовані - лише одного легесенького (!) дотику кисті до їх поверхні вистачить, аби нанести на щічки достатню кількість засобу. Через їх сильну пігментацію за необережним рухом можна поставити плямку, хоча її лекго можна розтушувати до нормального вигляду.


Я в захваті від цих рум'ян, користуюся ними регулярно. Зараз вони виглядають на шкірі дуже гарно, освіжають лице і тримаються протягом цілого дня. А влітку, коли шкіра вже засмагне, вони будуть дивитися ще краще, як мені здається, і підкреслюватимуть засмагу. Купити рум'яна Couleur Caramel можна тут.

А ви любите рум'яна? Пробували ці?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Couleur Caramel Україна

You Might Also Like

14 коментарі

  1. Дуже-дуже гарні румяна) і огляд

    ВідповістиВидалити
  2. Вони надзвичайно ніжні)
    Запрошую в блог на мій перший Giveaway
    http://mykingdom1212.blogspot.com/2016/06/birthday-giveaway-in-my-kingdom.html

    ВідповістиВидалити
  3. Обожнюю цю марку! Румяна просто чудово виглядають! Вікторія дякую за гарний відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також, їхні продукти мені дуже підходять!

      Дякую за коментар)

      Видалити
  4. Чудово виглядають на тобі! і тобі дуже личить персиковий відтінок. я також хочу ознайомитися з Couleur Caramel - я в захваті від того, які вони гарні эко-пакування роблять для своєї косметики)

    ВідповістиВидалити
  5. Гарнюні! В мене є помада цієї марки, а ще я нещодавно виграла в них набір для брів. Треба буде якось зробити на них огляди)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! В мене також є помада, дуже нею задоволена! А огляди роби обов'язково, буде цікаво почитати)

      Видалити
  6. Очень красиво: и сам продукт, и обзор на него😍

    ВідповістиВидалити
  7. Oh this one looks on you amazing, so nice, perfect for summer. I really like it.!

    ВідповістиВидалити