Essence Blush Up! Powder Blush 10 Heat Wave

17:21

Усім привіт! Сьогодні хочу розповісти вам про наступний "рум'яний" екземпляр у моїй колекції - Essence Blush Up Blush. З'явилися вони у мене давно, але тільки зараз я вирішила написати про них. Тому, якщо вам цікаво - читайте далі!


Рум'яна мають лаконічний прозорий футляр, через який добре видно їх відтінок. Він легко відкривається, але міцно тримається у закритому положенні. На тильній стороні є уся інформація і дубль українською мовою. У мене відтінок 10 Heat Wave. Вага - 8 г.


Коли я їх купувала особливу роль відіграв, напевно, саме їх незвичайний колір і його подача. До них у мене не було рум'ян з градієнтом. А тепер є :) Відтінок складається з яскраво-оранжевого з однієї сторони і рожево-малинового - з іншої.


Пігментація у рум'ян шалена. Навіть одного дотику кистю до їх поверхні вистачить, аби добряче "нарум'янити" обидві щічки. Деколи виникають проблеми з розтушовуванням. Одним необережним рухом можна поставити пляму, яку потім буде не так просто привести в нормальний вигляд.


Тримаються вони чудово як раз за рахунок високої пігментації. На мені нікуди не втікають протягом цілого дня. Я користуюся кольорами і окремо, і змішую їх. При  змішуванні вони дають красивий кораловий відтінок.


Яким кольором користуватися  - вибираю залежно від настрою і погоди. Також з легкістю можна змінювати їх інтенсивність: від майже непомітного рум'янцю "аля натюрель" до виражених рожевих щічок.


Перший відтінок - крайній з ліва, другий - з права, а третій - суміш двох. Рум'яна додають обличчю свіжості і відпочилого вигляду. Я їх дуже люблю і використовую дуже часто!

А які ваші улюблені рум'яна? Пробували ці?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Дуже класні))) Давай ще фотки на личку, хоча мені здається, що вони тобі дуже личать. Також приглядалась до таких в Космо. Треба брати, дякую за підказку))

    ВідповістиВидалити
  2. I havent this one, but looks very uniq blush. Nice one.:)

    ВідповістиВидалити
  3. Цікавий формат кольору! Мені сподобався! А пігментація взагалі чудова. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  4. І в мене такі є) дуже їх люблю, хоча використовую рідко, бо насиченість така сильна!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Читала твій пост) А я вже якось набила руку і тепер навіть не "переборщюю")

      Видалити