Uspix Сирна Маска Для Обличчя

22:45

Красуні, привіт! Ні для кого з вас не секрет, я сподіваюся, що догляд за шкірою обличчя не закінчується лише на очищенні та використанні крему, шкірі також часто потрібні вітаміни, потужне живлення чи підсушування. Для таких цілей найзручніше кілька разів на тиждень використовувати маски для обличчя. Сьогодні я спішу розповісти вам про сирну маску для проблемної шкіри Uspix, запрошую!


Слабка кислотність сиру має в'яжучу дію на шкіру і освіжає її, а білкові речовини живлять тканини, надаючи шкірі здоровий вигляд.


Uspix - це український бренд, який пропонує натуральні косметичні продукти ручної роботи для догляду за обличчям. Основну лінію продукції Uspix складають косметичні маски на натуральних інгредієнтах. Натуральні маски Uspix не тільки надають необхідний догляд за шкірою, а й несуть оздоровчий ефект, так як основи масок - це фармацевтичні продукти.


Моя сирна маска, як і усі інші маски компанії, знаходиться  в баночці з міцного непрозорого пластику. До "горлечка" упакування джутовою ниткою прив'язаний ярличок з назвою компанії, назвою маски, а на зворотній його стороні - склад. Кожна маска виготовляється виключно в день відправки замовнику, а її термін придатності - 3-4 тижні за умови зберігання в холодильнику.


Під кришечкою нас чекає ось така світло-жовта, злегка гелева маса. Пахне вона, як мені здається, кульковою ручкою. Але сам виробник наголошує на тому, що у засобах не використовуються ефірні олії, парфумовані добавки, косметичні віддушки, тому аромат може бути дещо незвичним. Але вони ж запевняють нас, що ефект від використання затьмарить відсутність звичних ароматизаторів.


Маска має приємну однорідну текстуру, деколи можуть проскакувати шматочки сиру. Під час використання маска не викликає ніяких дискомфортних відчуттів. Зовсім не стягує шкіру, не засихає на ній,  а так і залишається досить вологою. На обличчі її можна тримати від 15 до 40 хв. Для максимального результату - використовувати щодня. Змивати її рекомендується, змочивши у теплій воді вату/ватний диск.


Маску я використовую переважно ввечері, наношу і займаюся своїми справами по дому. Тоді змиваю ватним диском. Після її використання шкіра настільки зволожена і ніжна, що навіть не хочеться користуватися кремом. У всіх бувають "дні поганої шкіри" як я їх називаю, коли шкіра така, що навіть дивитися на себе не хочеться - видно кожну пору, ніби під мікроскопом, з'являються якісь висипання. Ця маска з легкістю зможе зарадити у такій ситуації. Про іншу маску цієї фірми я писала тут. А купити її можна тут.

А ви любите маски для обличчя? Знайомі з продукцією компанії Uspix?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Uspix

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Спасибо за обзор! У меня тоже масочки от них, готовлю обзор! Согласна по поводу аромата, но эффект очевиден!)

    ВідповістиВидалити
  2. Цікава масочка, нічого подібного не бачила. Але опис і результат дуже сподобався. Треба приглянутися до марки. Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Маска чудова! Результат видно вже після першого використання)

      Дякую за візит!)

      Видалити
  3. интересно было бы попробовать, заманчивая марка ;)

    ВідповістиВидалити