5 Things I Love. July Edition

20:51

Привіт, красуні! Липень вже добігає кінця і я знову спішу підбити його косметичні підсумки і поділитися ними з вами. Сьогодні хочу розповісти вам про 5 улюблених речей, якими я активно користувалася минулого місяця. Запрошую!


1. Avon Makeup Setting Spray


У липні я часто користувалася цим спреєм. Так як влітку я користуюся лише мінеральною косметикою, доводиться чимось сприскувати лице вкінці макіяжу, щоб всадити мінерали і позбутися ефекту перепудреного персика. Спрей чудово виконує свою функцію. Тримає макіяж протягом цілого дня. Я навіть кілька разів пробувала фіксувати ним брови - також добре справляється. Пульверизатор дуже дрібно розприскує засіб, утворює невеличку хмарку крапельок. Використовується дуже економно. Мені подобається, точно буду повторювати.

2. L'CF Soft Matte Lipstick 01


Ця помада - моя випадкова знахідка. Купила її у Єві з думкою: "Беру, якщо не підійде, то нічого страшного". І як на диво, мої здогадки не підтвердилися. Помада виявилася дуже класною і одразу потіснила моїх матових улюбленців. Колір в упакуванні виглядає коричневим, насправді ж він холодний рожевий, можливо на комусь буде навіть виглядати "трупним". На мені досить непогано дивитися, використовую цю помаду на кожен день. Планую купити  ще якийсь відтінок.

3. IPKN NEWYORK Flash Cream Radiant Primer


База попалася мені у коробочці TrendyBox за лютий. Кілька разів я використала її за призначенням, але відклала, бо і без неї за 2-3 години після нанесення макіяжу починаю блищати. І буквально місяць тому мені прийшла ідея спробувати базу в якості хайлайтера. Вона чудова, тепер у мене є найулюбленіший хайлайтер. Гарно підсвічує обличчя, має рожевуватий перелив, але це так класно дивиться на обличчі. І використовується дуже економно. Такої мініатюрки вистачить приблизно на рік активного користування.

4. Freeman Dead Sea Minerals Anti-Stress Mask


Маска з мінералами Мертвого моря на основі глини стала моїм мастхевом за останній місяць. Думаю, це можна побачити по її тубі. Користувалася я нею 2, а то і 3 рази на тиждень. В маски позитивний голубий колір і під час використання ви на 10-15 хв гарантовано перетворитеся на аватара і будете смішити чи лякати своїх домашніх. Після змивання маски обличчя стає свіжішим, шкіра трошки світліє і загалом обличчя дійсно виглядає відпочилим  і здоровим.

5. YSL Mascara Volume Effet Faux Cills Baby Doll


Туш мені дісталася в подарунок від сестри вже давненько, але я все не хотіла зраджувати своїй Maybelline Lash Sensational, та все ж почала користуватися. В ній поєднується все те, що я люблю: силіконова щіточка, не густа і не рідка текстура, приємний запах. Туш добре промальовує війки навіть з одного шару, нею можна зробити як легкий непомітний ефект, так і драматичний, якщо добряче нашарувати. В цілому, мені туш сподобалася, вона добре тримається, не обсипається і не відбивається навіть у найспекотніші дні, а більшого і не треба.


І всі мої улюбленці разом. Всі вони точно заслуговують на довіру, тому, якщо вам щось прийшлося до душі - раджу спробувати - гарантовано не розчаруєтеся!

А якими були ваші улюбленці липня? Пробували щось з моїх? Як вам?

You Might Also Like

16 коментарі

  1. Масочка блакитна дуже сподобалась. Я доволі активно використовую різні, таку теж треба спробувати. Дякую що поділилася!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж останнім часом полюбила масочки) Спробуй - тобі сподобається)

      Дякую за візит!

      Видалити
  2. Замовиола собі цю масочку в тубі) Саше сподобалось неймовірно, чекаю на повну версію!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я кілька інших від Freeman пробувала в саше і теж збираюся замовити)

      Видалити
  3. Nice products :) I must agree on freeman masks, I absolutely love them.

    ВідповістиВидалити
  4. синяя маска классная и цвет у нее очень позитивный)))

    ВідповістиВидалити
  5. Класні фаворити) теж готую зараз такий пост)))
    Дуже зацікавила маска - зараз у мене період масок і я скуповую їх)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! І я твій вже прочитала)
      В мене, як не дивно, теж зараз масковий бум і я величезну кількість їх пробую)

      Видалити
  6. База крутейшая! Ох, и чего мне её не положили в коробочку вместо дурацкого нелепого праймера для век POP? =)
    Цвет у маски безумный! *_*
    Вика, спасибо, что поделилась своими любимчиками!
    http://www.lilacinsider.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, база класна! Дійсно шкода, що вона тобі не дісталася(
      Маска дуже позитивна, хороший настрій на 10-15 хв точно забезпечений)
      Будь ласка, дякую, що читаєш!

      Видалити
  7. захотелось попробовать эту тушь, люблю такие щеточки!
    маска есть в запасе, надо достать и попробовать - спасибо за напоминание ;)

    ВідповістиВидалити
  8. я дуууже люблю спреї для обличчя і як елемент догляду, і як фінішний засіб. Стосовно підсвічуючої бази,то це- найприродніший хайлайтер.Гарна стаття

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віра! Я теж ніжно люблю спреї, дуже вже вони класно освіжаю обличчя)
      База для мене чудова знахідка, користуюся тільки нею)

      Видалити