5 Things I Love. June Edition

22:26

Привіт! Сьогодні знову в ефірі рубрика "5 улюблених речей" за червень! Так як місяць вже закінчився, хотілося б підбити його косметичні "підсумки". Якщо вам цікаво чим я найчастіше користувалася у червні - запрошую читати далі!


1. Benton Snail Bee High Content Skin


Жоден мій день не обійшовся без равликово-бджолиного тонера для обличчя. Наношу його на лице одразу після вмивання і вбиваю подушечками пальців, одночасно роблячи невеличкий масаж. За два тижні користування я помітила, що в мене значно вирівнявся тон шкіри і поступово зникають плямки від прищиків, які вже давно не хотіли мене покидати. Продовжую і надалі користуватися і спостерігати за змінами шкіри і вже зовсім скоро розповім вам про результати в окремому пості.

2. MOA The Green Balm


Зелений бальзам МОА мій незмінний помічник у будь-яку пору року і за будь-яких обставин. Засіб, який справді працює. Він рятував мене і взимку під час застуди і влітку. Наносила його на ніздрі - розкладає ніс буквально за 7 хв і ефект тримається досить довго. Ще він допомагає від свербіння укусів комах і прибирає подразнення на шкірі. Я брала його з собою в поїздку в Карпати і жодного разу не пошкодувала, що моя біленька баночка їздила на відпочинок разом зі мною. Щойно закінчу цю мініатюрку - одразу придбаю велику баночку. Детальний відгук є тут.

3. Faberlic Color Energy Lip Gloss


Класний зволожуючий блиск для губ яскравого літнього кольору. Дістався мені через те, що мама помилися з відтінком і не пропадати ж добру я забрала його собі. Тримається досить добре. Не липкий. Прийом їжі, звичайно, не переживе, але каву чи інший напій витримає легко. Після того як він зникає - на губах залишається легенький натяк на відтінок. Виглядає класно - майже ефект "зацілованих губ". Раджу вам придивитися до нього, бо якість класна і ціна низька (~60 грн).

4. Eveline Advance Volumiere


Наступним моїм помічником у червні була всім відома сироватка для вій від Eveline. Як  і більшість дівчат, я не побачила від неї ефекту як від сироватки для зміцнення і росту вій. Але як база під туш вона мені дуже підходить. Хоч і моя улюблена Maybelline Lash Sensational сама по собі чудова і її можна нашарувати до величезних вій, деколи все ж хочеться "побавитися" зі всякими штучками. Тоді то мені на поміч і приходить ця база. На ній будь-яка туш навіть в один шар буде класно виглядати. Вона непогано розділяє війки, додає їм об'єму і вигину. Напишіть мені, будь ласка, чи було б вам цікаво почитати на неї окремий огляд.

5. Bourjois 123 Perfect CC Cream


Моя суто "літня" тональна основа. СС крем досить легкий, але непогано вирівнює тон шкіри, щільність коливається між легкою і середньою, але легко нашаровується. За рахунок трьох пігментів, які входять до складу крему йому вдається приховати втому, почервоніння та темні цятки на шкірі. Дає на шкірі "живий" ефект без надмірної матовості і маски. Я дуже ним задоволена, користуюся цим упакуванням вже давно і єдиним його мінусом можу відмітити носик, що підтікає від зберігання у вертикальному положенні. 


І, на кінець, сімейне фото всіх моїх улюбленців. Кожен із засобів можу зі спокійною душею вам рекомендувати, бо сама переконалася у їх дієвості.

Якими були ваші улюбленці у червні? Пробували щось із продуктів, які були моїми фаворитами?

You Might Also Like

14 коментарі

  1. Спасибо за обзор. Пробовала тонер и блеск. Довольна и одним и другим. Мне интересно будет почитать про сыворотку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мене дуже тішить, що наші думки про ці продукти співпали)

      Чудово, тоді буду готувати відгук!

      Видалити
  2. Benton дуже цікавий, мала мініатюрку гелю алое, то дуже сподобалась

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гель алое саме від Benton не пробувала, але взагалі його люблю) Дуже дієвий для мене)

      Видалити
  3. Гарний набір продуктів)))зацікавив СС крем,а як він по стійкості,чи не "пливе" на жарі?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! СС крем тримається добре, нікуди не втікає, але для більшої впевненості все таки раджу закріплювати його пудрою)

      Видалити
  4. Цікавий тонер. Мені тон вирівняти дуже хочеться ). Дякую дуже за гарну п'ятірку!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Неоднорідний тон, донедавна, був моєю проблемою, але я рада, що цей тонер зміг майже повністю її вирішити)

      Видалити
  5. Гарний огляд-підсумок місяця!) Сироватку так само використовую, як базу під туш. СС крем від Bourjois мене ще більше зацікавив (багатьом дівчаткам він подобається). Це який відтіночок?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже! Так, я теж його купила після того, як побачила багато схвальних відгкуів) В мене 32 відтінок)

      Видалити
  6. отличный обзор, средства очень интересные)

    ВідповістиВидалити