Avon Blush & Bronze Trio

18:29

Літо - пора моря, сонця, пляжів і бронзерів. Як для мене. Влітку в мене прокидається особлива любов до бронзерів, якими я стараюся підкреслити вже наявну засмагу або створюю її, якщо все ж не видалося моменту десь засмагнути. Ще минулого року мені в руки потрапила палітра 3-в-1 бронзер-рум'яна-хайлайтер від Avon, але написати про неї я вирішила тільки зараз. То ж, якщо ви теж любите бронзові щічки влітку - читайте далі!


Створіть ідеальну форму обличчя за допомогою засобу 3 в 1. нанесіть рум'яна на область щік і рівномірно розтушуйте. Використовуйте пудру-бронзер і пудру-хайлайтер, щоб надати обличчю виразність і сяйво.


Палітра поміщена у стандартний футляр Avon. Мені він симпатичний - чорний, глянцевий, лаконічний - нічого зайвого. Спереду є логотип компанії, ззаду - трішки інформації про засіб. Була також коробочка, але я її благополучно викинула задовго до того, як вирішила фотографувати :)


На внутрішній стороні кришки розташувалося велике і якісне дзеркало на всю її поверхню. Я люблю коли в пудреницях є дзеркало, це значно зменшує кількість всяких "потрібних" речей в сумочці чи косметичці.


Кольори в палітрі гарні. Рум'яна приємні, персиково-коралові, матові. Бронзер - досить нейтральний, має невеличку рижинку, також матовий. Хайлайтер - найбільш невдалий продукт з трійки. Хоч колір в нього класний - вершковий або навіть шампань, але величезні золоті блискітки все псують.


Пігментація середня. З продуктами майже неможливо перестаратися. Текстура приємна, шовковиста. Пудри майже не пилять пилять під час набирання на кисть, але через таку мультиколірність їх трохи незручно набирати. Хоча може це моя кисть завелика і варто просто взяти меншу.


Вцілому, я залишилася задоволена палітрою, хайлайтером взагалі не користуюся, а рум'яна і бронзер дуже навіть хороші. Для щоденного макіяжу вони підійдуть дуже добре. Стійкість також нормальна, 6 годин вони точно протримаються на щічках, а потім почнуть поступово зникати. Для легкого макіяжу на щодень більшого і не треба!

А ви знайомі з цією палітрою?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Рум'яна красиві) А бронзер здається трішки рижим, чи це не так?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, я від рум'ян теж в захваті) Бронзер має зовсім легку рижинку, камера чомусь зробила його більш рудим)

      Видалити
  2. Цікавий продукт)))треба придивитись,мені напевно підійде!

    ВідповістиВидалити
  3. It does look very nice in the packaging but I wish it was a bit more pigmented. Lovely photos! :)

    http://sweetlittlethingsb.blogspot.hr/

    ВідповістиВидалити