Benton Snail Bee High Content Skin

22:58

Привіт! Моє знайомство з корейською косметикою почалося відносно недавно, але я вже встигла стати прихильником цього догляду. Сьогодні я підготувала для вас огляд ще однієї корейської штучки - тонер Benton з високим вмістом муцину слимака і бджолиною отрутою. Якщо вам цікаво і ви любите корейський догляд - ласкаво прошу!


Ніжний равликовий тонер Benton snail bee high content skin допомагає видалити залишки забруднень і пінки для вмивання. Тонер потрібен для відновлення природного балансу PH (кислотності) і нейтралізації дії жорсткої води. Підвищує ефективність проникнення крему на 37%.


Пляшечка з темного пластику, спеціально, щоб сонячне проміння не потрапляло всередину, додатково поміщена в картонну коробочку, на якій є багато інформації. Трохи корейською, трохи англійською. Тут є і невеличкий опис, склад, також застереження до застосування та інше.


Опис з коробочки продубльований і на пляшечці. Більше на ній немає жодного зрозумілого для мене слова, лише корейська писанина. Можу розібрати тільки, звичайно ж, Made in Korea та термін придатності. Об'єм 150 мл.


Для зручності використання пляшечка з тонером оснащена помпою. Вона чудова. Ніколи не думала, що зможу захоплюватися помпою, але це так. Вона легко натискається, не плюється і не розприскує засіб у різні сторони. Додатково захищена прозорою кришечкою.


Склад тонера унікальний, так як сюди входять секрет равлика, ніацин, епідермальний фактор зростання EGF, бджолина отрута, - всі разом вони зволожують, заспокоюють шкіру, покращують загальний тон і запобігають старінню шкіри. Муцин равлика сприяє регенерації, має антивіковий ефект, освітлює шрами і постакне. Бджолина отрута сприяє підтримці шкіри в пружності і гладкості, антивіковий ефект.


Не містить: парабенів, мінеральних масел, спирту, бензофенону, стероїдів, штучних ароматизаторів, штучних барвників. Тонер призначений для використання жінкам з нормальною, комбінованою та навіть чутливою шкірою двічі на день - зранку та ввечері. Консистенція - водичка, тільки трохи більш слизька.

до/після

Використовую тонер, як і радять, одразу після вмивання. Два "пшика" розтираю в долонях і наношу на лице і шию. Вбиваю кінчиками пальців. Тонер майже миттєво вбирається і не залишає липкості на шкірі. На фото результат після 1,5 місячного користування. Як на мене, чудовий ефект. "До" в мене були плямки, які трималися вже досить довгий час і ніщо на них не впливало - "після" видно, що плямки майже повністю зникли, а тон шкіри загалом вирівнявся. Я дуже задоволена виглядом шкіри на даний час, буду і надалі продовжувати користуватися тонером. Якщо у вас є якісь схожі проблеми - раджу спробувати, вам точно сподобається. Купити його можна тут.

А ви любите корейську косметику? Знайомі з продуктами Benton?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Benton Україна

You Might Also Like

12 коментарі

  1. мне тонер понравился

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Я обожаю корейскую косметику! А вот от бентон пока ничего не пробовала, надо исправлять) Помповый дозатор- однозначно крутая вещь! Ни капли лишней не прольется

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тоді треба терміново пробувати, бо засоби дійсно круті! Також люблю помпи, і зручно, і гігієнічно)

      Видалити
  3. Обожаю эту марку, жаль только цена высокая.

    ВідповістиВидалити
  4. Цікавий тонік, ще й результат такий гарний! В мене є над чим йому попрацювати ). Дуже дякую!

    ВідповістиВидалити
  5. в мене була міні-версія цього тонера, але якось ми не подружились за такий короткий час

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не люблю міні-версії догляду, саме через те, що не встигаєш зрозуміти чи тобі сподобалося і побачити результат.

      Видалити