Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer

18:39

Привіт, красуні! Наступною макіяжною смакотулькою, про яку я хочу вам розповісти буде блиск для губ Clarins Instant Light Natural Lip Perfector у відтінку 01. Колись, років так 3-4 тому, я дуже любила блиски для губ і без них не обходився жоден мій день. Зараз я, навпаки, підсіла на матові помади. Чи зміг цей блиск повернути мені колишню любов до глянцевих губ? Читайте далі.


Бальзам з тане текстурою і ароматом солодощів буквально зливається зі шкірою губ, надаючи їм ніжний натуральний відтінок і сяючий блиск. Дарує губам інтенсивне зволоження і візуально збільшує їх об'єм. Зволоження протягом 4-х годин: губи візуально виглядають більш об'ємними. Живлення, комфорт і захист.


Блиск знаходиться в невеличкій (5 мл) тубі приємного рожевого кольору з золотою кришкою. Повнорозмірний варіант має цілих 12 мл, досить багато як для такого продукту. Постійна лінійка налічує 8 різних відтінків і ще 3 у лімітованій версії. Упакування кожного відтінку відповідає по кольору самому блиску.


У мене 01 - найбільш натуральний відтінок з усіх. Колір рожевуватий, напівпрозорий. На губах практично непомітний, додає їм вологого сяйва і блиску. В складі є мікроскопічні блискітки, які можна побачити лише при дуже близькому розгляданні.


Візитівкою блисків Eclat Minute є їх "махровий носик", користуватися яким - велике задоволення. Блиск має приємну гелеву консистенцію, легко лягає на губи. Через його напівпрозорий відтінок можна малюватися "на ходу", навіть не заглядаючи в дзеркало, бо якихось дрібних огріхів навіть не буде помітно.


Після першого ж користування білосніжний аплікатор забарвлюється в колір блиску. Він має ніжний солодкуватий запах і такий ж смак. Для когось це може бути мінусом, але мені подобається. 


Щодо доглядових властивостей блиску, то він справді непогано зволожує губи і пом'якшує їх. За хвилинку після нанесення блиск самовирівнюється і заповнює всі зморщечки. Не розтікається контур і не збирається у білу смужку на стику губ. Тримається досить добре, години дві точно. Витримає навіть чашечку чаю/кави, глянець звичайно зникне, але відчуття ніжності і зволоженості залишиться.
Купити блиск можна в мережі магазинів Brocard, Bonjour, Летуаль, а також в інтернет-магазині letu.ua.

Чи знайомі ви з цим блиском? Любите його?

Продукт наданий для незалежного
тестування PR-відділом Clarins Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Очень нежный этот блеск, на губах наверное почти прозрачный

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Гарненький, чула про нього лише гарні відгуки, але самій спробувати не доводилося. Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Насправді, всі хороші відгуки не брешуть)

      І тобі дякую, що завітала)

      Видалити
  3. Я ни разу не пользовалась блеском с таким аппликатором, хотя он кажется очень удобным. Надо обязательно это упущение восполнить. А цвет красивый и универсальный.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це теж мій перший досвід користування таким аплікатором і він дууже зручний)

      Видалити
  4. Очень нежный цвет, прям такой весенний:)

    ВідповістиВидалити