Freeman Dead Sea Minerals Anti-Stress Mask

23:35

Привіт! Думаю, всі вже чули про маски для обличчя Freeman, а більшість навіть користувалася. Але я чомусь досі не була в рядах тих, хто їх спробував. І от перед моїм днем народження мені приходить коробочка від коробочкового сервісу TrendyBox. А в ній маска, герой цього посту. Так і я приєдналася до її фанатів, але про все по порядку.


Маска для обличчя швидко відновлює втомлену і зневоднену шкіру. Глибоко очищає від надлишків жиру і забруднень, заспокоює і інтенсивно зволожує шкіру обличчя. Створює тривале відчуття комфорту і релаксації. Після застосування шкіра стає свіжою, гладкою, набуває здорового відтінку.


Маска знаходиться в м'якій тубі з пластику. Візуально приємного голубого кольору. На тубі вся інформація подана англійською. Об'єм - 175 мл, термін зберігання після відкривання - 36 місяців. Маска для всіх типів шкіри, покликана очищувати пори і пом'якшувати шкіру, давати ефект "тривалого відпочинку".


Засіб без парабенів. Мінерали Мертвого моря повинні поповнити водний баланс шкіри, в той час як глина, що є у складі, очищує пори. Олії лаванди, цитрусових та бергамоту утворюють аромат, що допомагає розслабитися і релаксувати. Маска має дозатор у вигляді невеличкого, але зручного отвору. Зазвичай, я перевертаю тубу кришкою догори, витискаю трохи маски і набираю її кистю для масок. 


Завдяки широкій "основі" туби маска нікуди не падає, а чемно залишається там і чекає поки я наберу її на кисть. Консистенція у маски, як гелева паста. Однорідна. Колір такий ж як і упакування. Аромат приємний, особисто для мене. Пахне чимось мильним, але свіжим. Виробник радить тримати її до висихання і змивати теплою водою.


На повне висихання йде 12-15 хв. Через глину в складі ближче до змивання маска починає злегка стягувати шкіру. Змивається не тяжко, але й не дуже легко. Треба трохи побулькатися у воді, щоб повністю відмитися. Якимось магічним чином шкіра дійсно виглядає менш втомленою, маска прибирає лущення і нерівності, навіть трохи заспокоює якісь почервоніння. Також шкіра відчувається дуже м'якою і зволоженою. Щодо очищення не скажу, бо не помічала такого. Загалом, маска мені дуже сподобалася, користуюся нею зараз досить часто і вам рекомендую спробувати.

А ви любите маски для обличчя? Часто користуєтеся і якими?

Продукт наданий для незалежного 
тестування компанією TrendyBox

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Спасибо за обзор:) я люблю очищающие и увлажняющие маски, а еще фанатею от азиатских))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я до азіатських ще не добралася, але вже маю їх на увазі)

      Дякую, що завітала!

      Видалити
  2. Спасибо за традиционно волшебный отзыв!!!

    ВідповістиВидалити
  3. З масками марки ще не знайома) Колір у цієї такий позитивний)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це теж моя перша масочка. але точно не остання) Так, колір дійсно класний!

      Видалити
  4. спасибо за интересный обзор!
    у меня несколько саше масок этой марки, но пока не пробовала.

    ВідповістиВидалити
  5. Мені також сподобалась ця маска. Можливо, навіть куплю її ще раз. Але вона велика така, а подібних продуктів чимало, хотілось би пробувати й інші :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж думаю про повторну покупку) У фірми ще є сашетки з масками, там десь на 2-3 рази продукту) Можна і спробувати і цілу банку не купувати)

      Видалити