Irene Bukur Фітомаска З Морськими Водоростями

23:55

Привіт! В мене на порядку денному сьогодні розповідь про класнючу маску для обличчя Irene Bukur з морськими водоростями. Я останнім часом дуже полюбила масочки і запаслася ними добряче на різні випадки життя. Але саме сьогодні хочу познайомити вас з "перлиною" моєї колекції. Ласкаво прошу!


Фітомаска "Морські водорості" діє моментально: шкіра підтягується, розгладжуться зморшки, звужуються пори, шкіра набуває чудового кольору, покращується зовнішній вигляд - вона стає рівною, гладенькою та сяючою.


На відміну від крему-ексфоліанту маска продається без коробочки, в м'якій пластиковій тубі, вагою 90г. Дизайн її витриманий у стилі компанії: біла туба з зеленими написами. Ззаду є детальний опис, фото клікабельне. Привітні дівчатка-консультанти з фірмового магазину одразу ж мені розповіли про маску і порадили як краще нею користуватися і дали настанову обов'язково зберігати її в холодильнику.


Звичайно ж, для 100% гарантії новизни продукту - носик запаяний металевою мембраною. Через невеликий отвір маску зручно витискати і добре, що вона стоїть "догори ногами", по закінченні її буде легше добувати з упакування. Люблю такі туби.


Колір в масочки позитивний, голубенький. На лиці майже не помітний. А от результат дуже. Вже після першого використання я підняла голову до дзеркала, коли  вмилася і вголос сказала: "Нічого собі!". Ніколи не думала, що маска, точніше результат від неї, зможе викликати в мене такі емоції. Як і заявляє виробник, маска вирівнює тон шкіри, робить його більш однорідним. Також додає якось сяйва, ніби зсередини. А ще робить шкіру дуже м'якою і ніжною. Завжди користуюся маскою зранку перед важливими подіями і на 100% впевнена, що вона мене не підведе. Оди я їй можу співати довго, але раджу вам її спробувати, щоб ви і самі могли відчути її крутий ефект на собі. Купити її можна тут.

А ви пробували цю маску? Як вам враження від неї?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Irene Bukur

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Большое спасибо за отзыв! Ничего еще не пробовала от марки, но маска по описанию не может не заинтересовать)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тоді скоріше вирішуй це і пробуй маску, будеш задоволена!

      Видалити
  2. Результат "ого" - це справді ого!! Масочка супер! А колір який гарний))) Головне те, що вона діє!! <3 Ти мене надихнула, сонце. Піду нанесу на обличчя масочку :D
    xox Nadia
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, її дія і результат мене вражають! Приємного тобі використання масочки)

      Видалити
  3. I heard first time for this brand and reads really great, kisses

    xx monika

    http://www.sugarloveblog.com/

    ВідповістиВидалити
  4. О, я люблю маски від яких одразу помітний ефект! Дякую за огляд! Масочка сподобалась за описом, спробую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я люблю такі маски, хоч одразу видно, що скористався) І тобі дякую!

      Видалити
  5. Не пробувала, але обов'язково спробую! Такий колір приємний)
    Взагалі косметику Букур люблю і постійно купую собі шампуні і крема

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я від кольору кайфую) Я не частий їх клієнт, але тепер точно стану)

      Видалити