Yara Naturals Rose Soap

19:51

Ще одне мило Yara Naturals, про яке я спішу вам розповісти - Трояндове. Ще минулого року так склалося, що натуральне трояндове мило мені чудово підійшло і з того часу я надаю більшу перевагу саме трояндовому. Коли побачила, що у моєму пакуночку мил "на пробу" є таке, дуже зраділа. І не помилася. Але детальніше під катом, запрошую!


Тим хто любить шоколад і варення з рожі

Невеличкий шматочок має на собі "поясок" з основною інформацією про мило. Трояндове є частинкою шоколадної серії, так як у його складі є терті какао боби. Їх покликання захищати від УФ випромінювання, покращувати кровообіг шкіри, ще вони усувають сухість та роблять шкіру гладкою і шовковистою.


Також у складі мила є мак, який приємно скрабує і масажує шкіру. Повний склад: оливкова олія, кокосова олія, рицинова олія, масло какао, лужний розчин на відварі марени красильної, терті какао-боби, мак, ефірна олія троянди.


Мило дуже щедро піниться. Першою моєю думкою під час намилювання рук була: "Ого, яка ніжна піна!". Це дійсно так, вона настільки м'яка, я ще не зустрічала в жодного натурального мила такої ніжної піни. І її багато, це добряче знижує використання.


Після вмивання шкіра очищена до скрипу, але не пересушена. Немає бажання одразу ж намаститися величезною кількістю крему. Одразу хочу вас попередити, що мило треба тримати в ідеально сухій мильничці, бо навіть найменша крапелька води змусить його трохи розм'якнути. За весь час користування мило не викликало в мене алергічних реакцій і висипань, воно, навпаки, допомагає швидше затягнутися якимось пошкодженням і подряпинам на шкірі. Однозначно рекомендую спробувати!

А ви любите трояндове мило?

You Might Also Like

4 коментарі