Autumn 2016 Beauty Wish List

18:57

Привіт! Сьогодні хочу почати нову рубрику - Wish List. Мені подобається читати такого роду пости в інших блогерів, бо завжди цікаво дізнатися про якісь хотілки і бажання. Тому я вирішила поселити і в себе таку рубрику!



На осінь я склала собі невеличку вибірку продуктів, які неодмінно хочеться купити і спробувати! Саме восени я люблю теплі кольори, що зігрівають, хай навіть око, у холодні дні, а ще я люблю легкі літні аромати, які нагадують про теплу пору року. Тому, погнали!


Першою моє хотілкою є туш Vivienne Sabo Cabaret Premiere Mascara. Вже, мабуть, всі спробували її, крім мене. За останні 10-11 місяців я не купила жодної туші, бо досі користуюся своєю Maybelline Lash Sensational і вона навіть зараз у чудовому стані і відмінно промальовує війки. Але величезна кількість хороших відгуків саме на цю версію туші кожного разу мене підбиває до її покупки. Тому як тільки моя туш закінчиться, я одразу куплю собі цю.

Більшість моїх тональних засобів вже підходить до кінця, тому я в пошуку якогось хорошого екземпляра. Нещодавно мені на очі попалася тональна основа Maybelline Fit Me! Matte+Poreless Foundation і її live demo. Судячи з відео вона класно лягає на шкіру і згладжує пори. Та ще й матуюча, а це великий плюс для мої жирної шкіри. В Україні її майже не дістати, тому буду замовляти з Америки, там і лінійка відтінків більша.

Ще однією давньою хотілкою є EOS lip balm. Але ціни на цей бальзам в українських магазинах абсолютно неадекватні, навіть зважаючи на курс валюти. Але давайте про хороше! Хочу його саме у версіїї Summer Fruit, щоб під час користування восени і взимку він своїм ароматом і назвою нагадував про літо. Знову ж вигідніше замовляти з Америки.

Ну і, звичайно, без Імператриці не обійшлося. Люблю Dolce&Gabbana L'Imperatrice, для мене це як раз ті парфуми, які можна носити цілий рік. Його композиція - саме те, що мені підходить. Легкий квітковий аромат з водянистою ноткою і кавуновим серцем запав мені в душу і пам'ять з першого знайомства і нічого страшного, що так вже пахне півсвіту! :)

Наступною позицією у моєму б'юті-списку є гель для вмивання La Roche Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant. Давно поглядаю в сторону цього засобу, бо відгуки дійсно хороші, а результати просто вражають. Для моєї жирної, а деколи і проблемної шкіри знайти догляд, який би ідеально підходив і не провокував висипання досить важко. Але настільки велика кількість людей хвалить цей гель, що пройти повз просто неможливо.

Рум'яна Sleek Rose Gold для мене як золота осінь в упакуванні. Мені здається, саме до осіннього макіяжу вони будуть підходити якнайкраще. Золоте сяйво, саме сяйво, а не окремі блискітки, в рожевій базі виглядають "крышесносно"! Для вечірнього макіяжу в теплих тонах, як на мене, це саме те.

Далі по списку в мене відновлювальне масло для волосся Moroccanoil Oil Treatment. Марокканське масло з унікальною формулою живить волосся, відновлює його і робить слухняним. Останнім часом моє волосся стає все більш сухим, як би я за ним не доглядала, тому, думаю, що така штучка мені не завадить. Спробую спочатку в невеличкому об'ємі, а вже якщо сподобається - куплю більший.

Ще один тональний засіб, який мені хотілося б спробувати - Seventeen Time Plus Foundation. Мені подобається легка текстура і висока покриваюча здатність тонального крему. Як для мене це ідеальне співвідношення, тому його покупка в моїх найближчих планах. Кольорова лінійка налічує всього 6 відтінків, але я думаю, кожен зможе знайти щось для себе.

Таким вийшов мій список косметичних бажань восени. А що ви б хотіли спробувати?

You Might Also Like

14 коментарі

  1. гарні хотілки - нехай якнайшвидше купляться і подаруються)

    ВідповістиВидалити
  2. У меня есть этот бальзамчик от ЕОS и как раз в этом аромате) И правда, хорош))

    ВідповістиВидалити
  3. Effaclar і Імператриця - дві мої любові) гарні бажання!! Хай скоріше здійсняться))

    ВідповістиВидалити
  4. Хороший список! Я из него пробовала только Moroccanoil Oil Treatment, отличное масло)

    ВідповістиВидалити
  5. Я імператрицю носила минулої осені) Хороший аромат)
    Не засмучуйся, кабаре у мене теж не було, чекаю поки моя від Інглот закінчиться, хоча люблю її безмежно)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аромат дійсно класний, не дарма ж його стільки красунь любить) Я вже добиваю свою Мейбелін і зразу побіжу за цією)

      Видалити
  6. Бальзам ЕОS не стоит своих денег, так что сильно раскошеливаться на него не советую.

    Спасибо за прекрасный пост в блоге ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. З Америки виходить не дорожче, ніж тут купити звичайний бальзам. Тому, якщо не сподобається - можна віддавати/викидати і не шкодувати))

      І тобі дякую, що читаєш!

      Видалити
  7. Гарні бажання! Нехай здійснюються скоріше! Люблю таку рубрику, теж є думки в своєму блозі ділитися. Дуже дякую за пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Звичайно, ділися! Буде цікаво почитати про твої хотілки)

      Видалити