Dobre Mylo Рослинне Мило З Вугіллям

21:28

Привіт! Рада знову бачити вас на моєму блозі! Давненько тут не було відгуків на натуральні милка ручної роботи, хоча я все так само їх люблю і активно ними користуюся! Сьогодні пропоную вашій увазі натуральне рослинне мило з вугіллям від українського бренду Dobre Mylo!


Спеціальне мило для миття з вугіллям бореться з найскладнішим (старим) жиром, наприклад після приготування птиці в духовій шафі. Також підійде для миття кухонних поверхонь, кухонної мийки та іншого. Натуральне березове вугілля має силу натурального лугу, тому будь-який жир - це його пряма спеціалізація!


В першу чергу мене дуже приваблює вигляд самого мила і його упакування. Милко знаходиться у невеличкому пакуночку з дизайнерського паперу і перев'язане джутовою ниткою. Для розпізнавання спереду є картка з назвою компанії і самого мила.


У складі цього мила масла підібрані  таким чином, що в обмиленні мають найвищий ступінь очищення, тому дуже якісно і сильно відмивають бруд і вбивають мікроби. Складу на упакуванні, на жаль, немає, але його з легкістю можна знайти на сайті. Склад: кокосова олія рафінована, касторова олія, олія ріпаку, натуральне березове вугілля подрібнене, лимонна кислота, артезіанська вода.


Якщо чесно, я вперше стикаюся з чистячим засобом ручної роботи, та ще й у форматі мила. Але це, без сумніву, чудова ідея. Мило чудово справляється зі своїм прямим завданням. Ним легко можна відмити деко від залишків олії або й від пригорілих частинок. За рахунок вугільного "прошарку" мило працює ще й як дротик. Бо вугілля насправді досить тверде і дозволяє без труднощів відшкрябати якісь налиплі часточки. Використовується засіб досить економно за рахунок активної піни. Для мене головним є також те, що мило зовсім не розкисає в мильничці і не сушить руки. Одного разу я забула одягнути рукавички для миття і вже подумки вибирала, чим буду відновлювати шкіру рук. Але не тут то було, руки абсолютно не були сухими. Такий формат засобу для чищення мені однозначно сподобався. бо ним зручно користуватися і працює він ефективно. Купити можна тут.

А у вас був досвід користування такими засобами? Як вам?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Dobre Mylo

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Нічого собі) Щось новеньке. Також не зустрічала досі такого миючого засобу) Дякую, що розказала) Це для мене був пост відкриття))

    ВідповістиВидалити
  2. я точно відчуваю різницю у вигляді мякості та масності шкіри рук і тіла після використання натуральних мил, на відміну від простих. тому, дуже підтримую натуральні варіанти

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, ти дуже добре підмітила. Я теж помічала величезну різницю) І я за натуральне!

      Видалити
  3. Зубную пасту с углем пробовала, мыло нет. Интересно будет попробовать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене як раз навпаки, пасту ще не пробувала) Буду виправлятися))

      Видалити
  4. ой, яка класна штукенція) те, що треба для сковорідок)

    ВідповістиВидалити