Joko Blend Coffee Bean Scrub | Cherry

22:38

Привіт, красуні! Всі ми хочемо мати постійно гладку і відполіровану шкіру і тільки ми самі знаємо, яких старань треба докласти, щоб вона виглядала ідеально. Останній місяць підтримувати шкіру в чудовому стані мені допомагає кавовий скраб з ароматом вишні Joko Blend. Більше деталей під катом, запрошую!


Вишневий кавовий скраб Joko Blend Cherry очищає, відшліфовує і розгладжує шкіру, бореться з целюлітом і розтяжками. Натуральні масла, які входять до складу скрабу, зволожують і живлять шкіру, надаючи їй ніжний вишневий аромат. Шкіра ідеально гладка і ніжна вже після першого застосування!



Скраб поміщений у звичне упакування для засобів такого типу: герметичний зіп-пакет з прошарком фольги зсередини для запобігання проникнення всередину вологи і сонячного проміння. Спереду є назва компанії і продукту, а також перелік основних складників. А ззаду - спосіб використання, дата виготовлення, термін придатності і повний склад продукту. Вага - 225 г.


Скраб Joko Blend є повністю натуральним продуктом. Він складається з подрібнених кавових зерен арабіки вищого сорту, тростинного цукру, атлантичної солі і поживних олій. Саме через велику кількість олій у складі скрабу він може збиватися грудочками в упакуванні. Його аромат це взагалі окрема історія. Він нереальний! Поєднання у цьому скрабі запахів вишні і кави наштовхує мене на думку про вишневе лате, і якби у Львові було таке, я б пила його вдень і вночі! Аромат не приторний, відчутний зовсім злегка і на шкірі не залишається.


Зазвичай кавові скраби я не використовую сухими, бо вони постійно втікають з рук і розсипаються. Для себе я знайшла вихід - просто змішую невеличку порцію скрабу з гелем для душу. І таким чином вбиваю одразу трьох зайців: і мию тіло, і скрабую, ще й зі скрабом не доводиться довго возитися.


Кава змелена досить дрібно і не травмує шкіру. Я з тих людей, які люблять докласти зусиль до полірування шкіри, але жодного разу скраб не пошкодив шкіру і не викликав подразнення. Я використовую його і на обличчя, правда не тру так сильно, лише злегка масажую і залишаю на півхвилинки. Користуюся ним раз на 2-3 дні, можна і рідше, бо відчуття гладкості і ніжності на шкірі залишається на досить тривалий час. Загалом, я дуже задоволена засобом, він ідеально підійшов мені і кожного разу під час використання приносить мені невеличку порцію кайфу і ароматерапії. Тепер я поглядаю ще й у сторону м'ятного скрабу! Купити його можна тут.

А ви любите кавові скраби? Якими користуєтеся? Пробували цей?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Joko Blend

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Кофейные скрабы очень хорошо очищают кожу. Мне они очень нравятся и можно сделать самому.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж люблю робити скраби сама, але в мене вдома ніхто не п'є заварну каву і вона купується виключно для скрабів))

      Видалити
  2. У мене класична версiя скрабу. Аромат там божественний) Цiкаво було б i вишневий спробувати)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я великий фанат кавових скрабів і їх ароматів) Люблю у всіх проявах!

      Видалити
  3. Вишневий з кавою це щось неймовірно цікаве! Дуже дякую за огляд, кортить спробувати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вперше натрапила на таке поєднання, але залишилася дуже задоволеною!)

      Видалити