5 Things I Love. September Edition

23:21

Привіт, красуні! За вікном вже закінчується другий тиждень жовтня, а я тільки вирішила поділитися з вами своїми улюбленцями за вересень! Кожного місяця я виділяю собі певний набір продуктів для користування, щоб встигати користуватися всім, що в мене є. І сьогодні мова піде про мастхеви з серії "най-най", запрошую!


1. Irene Bukur Фітомаска з морськими водоростями


Найулюбленішою з купки масок, які стоять в мене у ванній і холодильнику, - маска Ірен Букур з морськими водоростями. За рахунок того, що її треба зберігати у холоді вона класно охолоджує і заспокоює шкіру. Класний колір дуже піднімає настрій, а приємний аромат допомагає розслабитися. Але головне не це, а те, якою стає шкіра після використання. Вона просто нереальна: дуже ніжна, зволожена і сяюча. Я взагалі без поняття як масці вдається досягти такого результату - але я від нього в захваті! Розгорнутий відгук тут.

2. Faberlic Відновлюючий бальзам для рук "SOS відновлення"


Наприкінці місяця погода у Львові дуже зіпсувалася - почалися зливи і дуже похолодало. Тут то моя шкіра на руках і забила тривогу. В холоди вона одразу стягується, стає сухою і навіть деколи лущиться. В таких випадках мене чудово рятують всякі живильні штучки. У вересні я активно тестувала цей бальзам і залишилася дуже задоволеною! Він швидко вбирається, не залишає жирності на руках і чудово зволожує і живить шкіру. Своєю дією навіть нагадує мені відомий крем від Neutrogena.

3. My Rose of Bulgaria Rose Water Трояндова вода


Болгарська трояндова косметика славиться на всю Європу, якщо не на весь світ. І я не стала виключенням з величезної кількості її фанатів. Зараз я тестую цю водичку більше місяця і вже готую відгук, який з'явиться зовсім скоро, а поки коротенько опишу свої враження. Трояндова вода чудово зволожує шкіру і освіжає її, добре підходить в якості тонера перед нанесенням крему на обличчя. Тоді він краще вбирається і працює. Ще кілька років тому я відкрила для себе цей трюк і користуюся ним досі. Загалом від засобу тільки позитивні враження, точно рекомендую!

4. Diva Cosmetics Nude Matt Eyeshadow Pallete


Титул найбільш вдалої покупки і відкриття вересня можна сміливо віддати цій палітрі тіней. Купила я її по акції в Watsons всього за 75 грн і з наступного ж дня почала нею мазюкатися. Як для бюджетного продукту - вона мега класна. Зазвичай найпроблемнішими є світлі відтінки, які майже не набираються і не передаються. Тут такого немає - вони чудово пігментовані, добре набираються на кисть і переносяться на повіки. Решта кольорів також чудові, не крейдяні, не сипляться і не втікають з очей протягом дня, а чого ж ще треба.

5. Avon Miracle Glow Facial Oil


Як би це дивно не звучало від власниці жирної шкіри - я люблю користуватися олійками для обличчя. Вони дають моїй шкірі саме те зволоження і живлення, якого часто не дочекаєшся від кремів для жирного типу. Ця олійка досить легка порівняно з моєю попередньою Clarins Huile Lotus. Вона більш водяниста і легше розподіляється по шкірі. Запах досить сильно виражений, солодкуватий. За кілька використань вона зможе привести вашу шкіру в порядок, прибере якісь лущення і взагалі зробить обличчя більш свіжим і відпочилим. Вбирається дуже швидко і не залишає на поверхні шкіри плівочки і жирного блиску.

Ну і всі мої фаворити разом!


Поділіться своїми улюбленцями за вересень зі мною! Чим ви найчастіше користувалися? Пробували якісь засоби з моїх улюблених?

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Дуже цікаві фаворити :)
    Чула про цю палітру тіней, але все не бачила її в магазині :) Тепер точно хочу купити))

    ВідповістиВидалити
  2. А я записала в список бажань маску від Ірен Букур і олійку від Avon)) Класні фаворити)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, хороші бажання! Ті штучки тобі точно сподобаються) Дякую!

      Видалити
  3. Розовая водичку тоже люблю, у неё такой приятный аромат.

    ВідповістиВидалити
  4. Я теж люблю олійки хоч і маю жирну Т зону ). Гарненькі фаворити. Палеточка - дивовижна! Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я в холодну пору року без олійок взагалі жити не можу) Дякую, палетка точно полетить у кращі продукти за рік!

      Видалити