Couleur Caramel Matte Lipstick #122

22:24

Останнім часом я не уявляю свого макіяжу без помади, частіше за все вона матова. Правда, на щодень я використовую нюдові або ягідні відтінки, але сьогодні спішу поділитися з вами враженнями від мого "парадного" червоного екземgляра від Couleur Caramel! Побігли читати)


Унікальні відтінки для ніжних губ і матового фінішу завдяки складу на основі органічного масла жожоба, слюди і кремнезему.


Помада знаходиться у стандартному футлярі марки з міцного картону. Таке упакування мені дуже подобається: воно стильно виглядає і не шкодить природі, бо швидко розкладається. Вага: 3,5 г.


У мене помада у відтінку 122 - Малиново-червоний. Колір дуже красивий, червоний, майже вогняний з малиновою ноткою. Помади у стіку досить багато і вона міцно там сидить. Бо останнім часом мені в руки частенько попадають помади, які хитаються і постійно хочуть випасти.


Помада складається з 23% активних інгредієнтів, 100% натуральних інгредієнтів, 21% органічних інгредієнтів. Масло жожоба ефективно живить і глибоко зволожує ніжну шкіру губ, робить її пружною і еластичною.


Перші кілька разів помада наноситься дуже сухо і виглядає при цьому супер матовою. Потім вона ніби "розмальовується" і починає лягати на губи дуже приємним, ніжним і навіть трохи вершковим шаром. Смаку і запаху зовсім не має.


Зазвичай я наношу помаду зранку на підготовані губи і йду по справах чи в універ. Протягом дня я п'ю багато кави і їм. Мені дуже подобається як помада сходить з губ, вона робить це надзвичайно рівномірно і гарно. Ви не побачите якихось шматків помади чи голих губ. Поправити помаду теж не важко, вона легко нашаровується і не тягне за собою попередній шар. Ну і найважливіше - вона не сушить мені губи. Напевно, за рахунок своєї кремовості і не повністю матового фінішу. Я в захваті від помади, збираюся навіть придбати ще один відтінок - 126. Купити її можна тут.

А ви вже встигли спробувати одну з останніх новинок марки? Любите матові помади взагалі?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Couleur Caramel Україна

You Might Also Like

6 коментарі

  1. дуже люблю матові помади, а відтінок тобі дуже личить до тону обличчя).

    ВідповістиВидалити
  2. Красива помадка) Собi взяла б нюдовий вiдтiнок)

    ВідповістиВидалити
  3. о, яка ягідка) класний відтінок, але я вибираю щось або рожеве, або нюдове

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно як малинка) 126, який я собі надивилася - якраз рожево-бежевий нюд))

      Видалити