Білкова програма для схуднення EDiet. Мої враження

22:48

Місяць тому я вже розповідала вам про детоксикацію організму за допомогою чаїв, а тепер прийшов час розповісти і про білкову програму для схуднення EDiet! Загалом, я не прагну скинути багато лишніх кілограмів чи значно зменшити сантиметри своїх об'ємів, але спробувати такий спосіб очищення організму і спалити якусь частинку жирових запасів хотілося. Тому читайте далі, що ж із цього вийшло!


Ediet є комплексною і повністю безпечною білковою програмою для схуднення виключно з натуральних речовин.

Цей комплекс є схожим на безліч інших розрекламованих дієт, але все ж має принципові відмінності. В Ediet не використовується соєвий білок низької якості, а також поганий яєчний порошок. Дієта складається з білків (казеїн міццелярний) і вуглеводів (каша + овочі), які видобуваються природним механізмом без хімічної обробки. Вся продукція виробляється в США та Франції. В складі немає синтетичних речовин, ГМО, цукрових чи інших добавок і всі інгредієнти є виключно натуральними.


Моя стартова програма розрахована на три дні і складається з крафтового пакету на zip-блискавці з сумішшю, мірної ложки, баночки з таблеткою-вітамінним компексом і шейкера, в якому це все добро треба замішувати і листівки, в якій детально описано як і коли пити коктейлі. Одна мірна ложечка - 20 г - 100 ккал. За допомогою EDiet можна заміняти як всі прийоми їжі протягом дня, так і якийсь один, бажано вечерю. Я вибрала для себе останній варіант, бо вчуся допізна і додому приходжу додому вже затемна і не хочеться особливо переїдатися, а потім страждати від здуття і важкості.


Для вечері знадобиться одна ложечка суміші і 250-300 мл води або знежиреного молока. Все це добряче треба потрусити і на цьому все. Можна пити. З плюсів: є різні смаки на вибір - шоколад, лісові ягоди, ваніль, ірис-карамель. Я вибрала шоколад і він мені дуже сподобався. Аромат як в справжнього, а після розмішування з водою навіть є легкий шоколадний присмак. Замінюючи тільки вечері я розтягнула пакет більш, ніж на два тижні.


Щодо результатів, то тут я була дуже приємно здивована. Недарма на сайті компанії вказано, що понад 85% людей, які вирішили пройти цю програму , не очікували такого вираженого результату. І я в їх числі. За майже два з половиною тижні я втратила трохи менше, ніж 2 кг. Як для мене це нормальний результат, я прийшла у свою звичну вагу після неочікуваної осінньої хандри і приступу ліні. Зазвичай, під час дієт я не дуже активна і часто навіть розсіяна, а з цією такого не було. Вона ніби заряджає якоюсь енергією і не дозволяє випадати зі звичного ритму життя. Тому, якщо ви потребуєте додаткового заряду енергії або хочете трохи розвантажити свій шлунок, така програма точно вам підійде. Вибрати дієту під свої потреби можна тут.

А ви часто сидите на дієтах? Робите розвантажувальні дні? Пробували таку програму?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Ediet

You Might Also Like

6 коментарі