Yase Cosmetics Face Serum With Rhodochrosite Extract

22:12

Я обожнюю натуральну косметику! Частіше за все користуюся натуральними милками, гелями для душу, шампунями чи бальзамчиками для губ. Ці продукти викликають в мене довіру і я без остраху використовую їх на постійній основі. Зовсім інакші в мене справи з натуральними кремами для обличчя. Мені досить лячно наносити щось невідоме на обличчя, бо я ніколи не знаю, яку реакцію на той чи інший крем викине моя шкіра. Тому сьогодні я хочу розповісти вам про польський натуральний бренд доглядової косметики для чоловіків і жінок - Yase Cosmetics та їхню сироватку з екстрактом родохрозиту! Якщо вам цікаво чи ми подружилися - гайда під кат!


Ця сироватка з активним екстрактом родохрозиту є висококонцентрованою, природна суміш рослинного і мінерального походження, з миттєвим ефектом. Навіть відносно невелика кількість засобу надає сильну освіжаючу дію, додає сяйва і швидко регенерує.

Сироватка знаходиться у гігієнічній баночці з помпою. Виконана вона з дуже якісного і міцного пластику, який навіть не одразу відрізниш від скла. Об'єм - 30 мл, після виготовлення всіма продуктами компанії можна користуватися не довше трьох місяців, що говорить про натуральність засобу.


На прозорій наліпці ззаду баночки є невеличкий опис серуму, поради щодо застосування, а також склад. Ще і нагадування про те, що термін придатності є на дні баночки і її варто тримати в холодильнику. Також засіб є повністю органічним, веганським і не містить глютену, штучних консервантів, штучних фарбників, ароматизаторів, SLS та SLES, ГМО та інших бяк.


Помпа також пластикова, трохи шорстка на дотик, щоб палець не ковзав при натисканні. Окремо для пальчика зроблена заглиблинка для максимального комфорту під час використання. Помпа має два положення і блокується поворотом. Для додаткового захисту присутній також прозорий ковпачок.


На вигляд сироватка досить звичайна як для такого типу засобів. Прозора, з легким жовтуватим відтінком, трохи слизька при розподіленні по шкірі. Дуже мені сподобався її аромат - пахне як жуйки Wrigley's Spearmint, якщо хтось пам'ятає) Серум добре впливає на мою шкіру - трохи розгладжує рельєф, робить її більш гладкою і ніжною. Вбирається швидко і не залишає липкості по собі. Додавання сяйва я не помітила, а от освіження точно присутнє. І особливо приємне зранку. Холодненька сироватка з м'ятним ароматом - те, що треба для пробудження. Її можна використовувати як самостійний продукт і як основу під крем, про який я розповім згодом. Загалом результат від використання мені дуже сподобався, але термін придатності маленький, я не встигла використати до кінця сироватку та крем, і ціна трошки кусюча. Прочитати детальніше та купити серум можна тут.

А ви любите натуральні креми для обличчя? Знайомі з цією маркою?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Yase Cosmetics

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Цікава сироватка. Люблю натуральну косметику. Зі схожим ароматом був кремчик - насолода ). Дякую за знайомство з маркою!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Підтримую - м'ятний аромат дуже приємна штука) І тобі дякую за візит!

      Видалити
  2. Про марку нічого не знала, але дякую за знайомство з нею:) Дуже люблю натуральну косметику, мій догляд за шкірою майже повністю складається з натуральної косметики:))
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вона в нас поки не поширена) Я зараз користуюся аптечними і корейськими засобами для обличчя)

      Видалити
  3. Дуже люблю сироватки за їхню текстуру!
    olaita-blogger.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  4. Не знала про таку марку до цього. Цікаво буде познайомитися ближче, дякую за огляд.
    Я до натуральної косметики теж ставлюсь позитивно. Особливо люблю сама мішати щось :)
    http://fayna-sova.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Марка ще нова і не дуже відома в нас) Я ще сама нічого не пробувала мішати, хіба що олійки для вій і брів!

      Видалити
  5. С маркой не знакома, н захотелось попробовать:) Фото просто волшебные)

    ВідповістиВидалити
  6. Очень люблю натуральную косметику:) А про такую марку до этого момента никогда не слушала. Спасибо за обзор:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я люблю, найближчим часом буде багато відгуків на натуральні засоби) Будь ласка!

      Видалити