Catrice Camouflage Cream #010 Ivory

21:40

Восени і взимку під час активного навчання і відсутності вітамінів в організмі у достатній кількості, в мене під очима поселяються два синьо-фіолетових жителі, які в парі з недосипом і тьмяним кольором обличчя перетворюють мене майже на зомбі. В холодну пору року я завжди користуюся консилерами, рідкими чи твердими - залежно від ситуації, але героя сьогоднішнього посту я не проміняю ні на що і не розлучуся з ним за будь-яких обставин!


Камуфляж крем з стійкою текстурою ідеально поєднується з шкірою для невидимої корекції. Він надійно покриває нерівності шкіри, пігментні плями і червоні вени. Ефективний крем Камуфляж пропонує високий рівень покриття та може закріплюватись пудрою для водостійкого ефекту.



Невеличка шайба з чорного пластику продавалася без додаткового упакування. Лише була обмотана купою скотчу, як це люблять робити в наших косметичних магазинах. Всією душею не терплю цієї справи, бо липкий шар скотчу дуже довго і клопітно забирати. На бокових сторонах розташувалися дві наліпки з інформацією про засіб. На одній детальний опис засобу, на іншій - дата виготовлення і термін придатності.


На дні ж є рідна наліпка з малеесенькою кількістю інформації. З найголовнішого- виготовлено у Німеччині, вага - 3г, термін придатності після відкривання - 6 місяців. У мене найсвітліший відтінок - 010 Ivory. Взагалі, я далеко не білосніжка, але в нас був представлений тільки в одному варіанті і я вирішила, що на зиму від мені як раз згодиться. Тому і взяла його.


Під кришечкою з прозорого пластику ховається сам  крем-камуфляж. Відтінок його світлий, я б навіть сказала дуже, майже білий. Для світленьких дівчат буде в самий раз. А для трошки темніших - чудовий засіб для жирної корекції обличчя і висвітлення виступаючих зон. Аромат - густий пудровий, як в старих радянських помад. Але в користуванні не відчутний, тому не заважає.


Колір - дуже світлий бежевий з жовтим підтоном. Те, що треба для мене, вождя жовтолицих :) Текстура дуже щільна, густа. В шайбочці консилер твердий, але під дією тепла від пальчиків чи від кисті тане. Я наношу його кистю Zoeva 142 Concealer Buffer. Вона набирає трошки засобу і м'яко розподіляє камуфляж тонким шаром. Після нанесення закріплюю його пудрою, бо самостійно він досить жирненький і збирається в складочки.


Використовую консилер, і під очі, і на обличчя. Під очі намагаюся нанести як можна тонший шар, щоб не пересушувати ніжну шкіру. Щільність покриття від цього не страждає - він так само чудово ховає моїх синіх монстрів. А на лице наношу щільніше. Якщо десь вискочив прищик чи є слід від минулого - це не проблема, перекриє на раз-два. Запалені прищики маскує дуже ефективно, залишається тільки горбик. Загалом, щоб не було на обличчі - для цього консилера все під силу! Тримається протягом всього дня, звичайно, якщо не терти обличчя руками. Я дуже ним задоволена і точно буду купувати знову і знову! І вам раджу придивитися, якщо ви в пошуках чогось такого супер щільного.

А якими консилерами ви користуєтеся? Рідкими чи твердими? Пробували цей?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Хорошо когда средство подходит и помогает скрывать несовершенства кожи! Такой не пробовала. Пользуюсь жидкими консилерами, да и то редко, так как пока не нашла свой, вечно вылазят какие то нюансы(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я мала кілька рідких - подобалися менше, бо робили якесь відчуття жирності і важкості на шкірі( А цей поки ідеальний!

      Видалити
  2. Давно вже поглядаю на Камуфляж від Катріс. От домазюкаю свої консилери і, певно, куплю такий. Здається, є камуфляж і в рідкій формі?
    Маю і твердий і рідкий засоби. Якось пробувала наносити твердий під очі, але щось не сподобалось, замало маскування) Хотя, може то консилер такий, не дуже...
    Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, є і рідкий) Теж збираюся його купити і тоді, напевно, зроблю порівняння)
      Ага, бувають такі, що ніби і є, а ніби і не маскує(
      Будь ласка!

      Видалити
  3. Періодично також маю жовто-блакитних "друзів" під очима :) хоча навчання завершила вже давно :)
    Дуже цікавий продукт. Можливо, я на такий зважуся.
    Я якось взяла собі консилер від Артдеко - але щось дружби з ним у мене не склалося...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, вони супутники багатьох жінок)) Я багато чула про Артдеко, але поки не хочеться купувати, бо відгуки такі собі(

      Видалити
  4. Цікавий продукт, я вже давненько планую купити рідкий консилер від Catrice, про твердий не багато чула, але виглядає гарно, і колір мій :) Я от теж буквально декілька тижнів тому почала користуватись твердим консилером, і в мене змішані відчуття, результат дуже подобається, але "важчий" в користуванні ніж рідкий :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, і я рідкий хочу) Для мене якось однаково, чи твердий, чи рідкий) Звикла, напевно))

      Видалити
  5. Відтінок мій) потрібно спробувати. багато про нього чула

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Відтінок дуже універсальний! І консилер достойний, спробуй)

      Видалити