Couleur Caramel Terre Caramel Cooked Powder #23

22:20

Незалежно від пори року, деколи мені все ж хочеться додати обличчю більш вираженого рельєфу і золотистого відтінку, ніби щойно з пляжу. Я часто користуюся бронзерами і взимку, але роблю це вкрай обережно, щоб не стати схожою на дівчинку, яка впала лицем в купу з цеглою. Зовсім нещодавно в моїй колекції косметики з'явився новенький бронзер, який потіснив усі інші - а далі я розповім чому саме! Зустрічайте, запечений бронзер від французької марки Couleur Caramel -Terre Caramel Cooked Powder у 23 відтінку!


Мікронізована пудра для надання природньої засмаги і для скульптування лиця.


Бронзер знаходиться в практичній упаковці з твердого картону, який не затирається, не брудниться і не рветься в процесі активного користування. Кришечка має прозоре віконечко, через яке можна побачити точний відтінок засобу і помилуватися малюнком на його поверхні. Ззаду ж є наліпка з номером відтінку, та іншою інформацією. Термін придатності після відкривання - 18 місяців, вага - 9 г.


Зізнаюся, найбільше я хотіла цю пудру саме за її красивущий малюнок, який підкорив мене ще з першого погляду. Я довго марила цією пудрою, вона то спливала в пам'яті, то забувалася і знову спливала. Але тепер нарешті ми разом і я щаслива :) Пропоную детальніше подивитися на візерунок, продуманий до найдрібніших деталей.


У складі пудри 12% активних інгредієнтів, 99,7% натуральних інгредієнтів, 12% інгредієнтів органічного походження. З плюсів - пудра немає абсолютно ніякого аромату. Як я не старалася вловити хоча б найменші нотки якогось запаху - нічого не вдалося.


Ще один величезний плюс для мене - бронзер дуже дрібно змелений і на дотик як справжній шовк. Коли я вперше свотчила його - не могла зупинитися і перестати возити пальцем по поверхні - настільки ж він приємний на дотик.


Пігментація також на рівні. Одного дотику кистю до поверхні пудри цілком достатньо, аби нанести бронзер у "стратегічні" місця і не переборщити. Також він непогано нашаровується і розтушовується до практично непомітної вуалі, легкого натяку на відтінок.


В пудрі є невеличкі блискітки, які насправді зовсім не блискітки, а скоріше як легкий перламутр чи щось тому подібне. На шкірі цей ефект зовсім не помітний, але це на краще. Бо кому хочеться мати руді ще й блискучі щічки?


Так виглядає бронзер на моїй шкірі. Не надто рудий, як раз те, що треба для того, аби зробити шкіру більш засмаглою і відпочилою. Основний акцент я роблю на щоки - наношу на скулу і трохи розтушовую вверх і вниз. Злегка проходжуся по лінії росту волосся, трошки на підборіддя і зовсім крапельку на кінчик носа. Так мій макіяж виглядає гармонійним і щічки не живуть окремим життям. Я надзвичайно задоволена бронером, постійно користуюся ним і скоро ви побачите його в улюбленцях жовтня! Купити цей чи інший відтінок можна тут.

А ви часто користуєтеся бронзерами? Пробували цей?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Couleur Caramel Україна

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Як тобі гарно!
    На руці затест видався мені з рижинкою, але на шкірі дуже гармонійно виглядає.
    Бронзер шикарний!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Бронзер на те і бронзер, щоб бути трохи рудим) Я ніколи не вимагаю від таких продуктів контуруючого відтінку)
      Погоджуюся, він нереальний)

      Видалити