Elfa Pharm Intimo+Med Intimate Cleansing Milk for Sensitive Skin

22:56

Привіт! Сьогодні хочу зачепити тему інтимного догляду, бо усі жінки і дівчата знають про важливість догляду за обличчям і тілом, але, на жаль, далеко не кожна надає належне значення вибору засобів для інтимної гігієни, часто надаючи перевагу рідкому милу або гелю для душу перед спеціалізованими засобами. Це досить поширена помилка, через яку виникає відчуття дискомфорту і сухість ніжних зон. Зізнаюся, я теж певний час таким грішила, але тепер в моєму арсеналі доглядових засобів є молочко для інтимної гігієни Elfa Pharm, про нього і поговоримо далі!


Делікатне молочко з молочною кислотою ніжно очищує шкіру інтимних зон, добре змивається. Залишає тривале відчуття свіжості і комфорту. Формула засобу поєднує м'яку миючу основу зі зволожуючими компонентами, заспокоює подразнення, не пересушує, не порушує рН інтимних зон.


Пляшечка з миючим молочком знаходиться у коробці з твердого картону. На ній дуже багато інформації про засіб різними мовами, склад, підтвердження ефективності молочка, відомості про виробника, спосіб застосування та інше. Термін придатності - 30 місяців з дати виготовлення. Також всередині окрім самого флакона із засобом був ще й листок-вкладиш з описом кожного молочка з цієї серії, всього їх 5.


Флакон налічує цілих 200 мл засобу, що є досить великим об'ємом для таких продуктів. Білий пластик досить міцний і точно не розіб'ється, якщо раптом вислизне з мокрих рук. Дизайн пляшечки зроблений так само як і коробочки. Засоби серії відрізняються своїм призначенням і кольором смужки знизу для більш зручної ідентифікації. Серія складається з молочка для щоденного використання, для чутливої шкіри (герой посту), захисного, з дезодоруючим ефектом та гель-масла Comfort, що підходить для використання у період менопаузи.


На наліпці з тильної сторони продубльована вся інформація з коробочки. Флакон має зручну помпу, яка має два положення і фіксується в закритому дуже надійно. Крок помпи не дуже великий, за один раз видається досить мало продукту, для одного використання мені треба 2-3 натиски.


Текстура м'якого гелю білого кольору, який без зайвих зусиль збивається в пружну і активну піну. Запах якийсь квітковий, дуже легкий і ненав'язливий, на шкірі майже не залишається. Молочко не надто текуче, під час миття поміж пальців не стікає.


Переважно я розмилюю і спінюю молочко в долонях, а тоді вже миюся ним. Піниться воно легко, буквально кількох рухів досить, аби отримати густу піну. Ніжно очищує делікатну шкіру, не подразнює і не пересушує її. Відчуття свіжості дійсно присутнє протягом дня, також молочко не викликає ніякого дискомфорту. Це вже другий засіб для інтимної гігієни від Ельфи, про перший я писала тут, ними обома я дуже задоволена і точно буду купувати ще! Прочитати більше про молочко для інтимної гігієни Elfa Pharm Intimo+Med для чутливої шкіри та дізнатися де його купити можна тут.

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Пам'ятаю підлітковий період, коли у нас таких продуктів ще не виробляли. Користувалась простим милом - який то був жах все ж, дискомфорт. Хоч би господарчим (його радять при певних проблемах).
    А от такі засоби дуже потрібні для гігієни.
    Я от думаю, що хочу свою Шавлію трішки змінити. Обов'язково придивлюся до цього молочка. Дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мило це взагалі катастрофа для мікрофлори такої ніжної зони((
      Шавлія також від Ельфи? Ти писала пост? Цікаво почитати))

      Видалити
    2. Так, від Ельфи. Пост ще не писала :) треба зібратися пофоткати :)

      Видалити
  2. отличная новинка, нравится и мне!

    ВідповістиВидалити