Yase Cosmetics Day Cream With Hematite Extract

21:22

Наступним кроком у моєму натуральному догляді за обличчям, після сироватки, про яку я писала тут, останні кілька місяців був денний крем з екстрактом гематиту. Але з ним мої стосунки склалися трохи інакше, ніж з сироваткою, а як саме - читайте далі!


Цей легкий крем з активним екстрактом гематиту містить ретельно підібрану суміш натуральних рослинних і мінеральних компонентів, що необхідні для щоденної турботи про обличчя з точки зору живлення, зволоження і захисту.

Дизайн баночки із кремом нічим не відрізняється від упакування сироватки. Так ж баночка з міцного пластику. Має помпу, яка поворотом переводиться у відкритий-закритий стан. Об'єм 30 мл, термін придатності - 3 місяці з дати виготовлення.


На тильній стороні баночки є коротка інформація про крем та невеличкі позначки- нагадування, що його варто тримати у холодильнику, а термін придатності є на дні.  Також засіб є повністю органічним, веганським і не містить глютену, штучних консервантів, штучних фарбників, ароматизаторів, SLS та SLES, ГМО і т.д.


У крему така ж приємна на дотик помпа, яка справно працює і видає рівно таку кількість крему, якої вистачає на одне застосування. Плювання чи заїдання за нею помічено не було. Аромат досить незвичайний. Пахне олійками і досить відчутно. Добре, що запах швидко вивітрюється.


Виробник називає крем легким. З власних відчуттів я так не можу сказати. Він трохи заважкий для мене на день, хоча і не залишає жирності і блиску на шкірі, а навіть трохи матує її. Для сухої чи нормальної шкіри на зиму буде взагалі ідеальним! А мені трохи не до вподоби відчуття якоїсь переживленості. В іншому до крему ніяких претензій. Він добре працює, робить шкіру м'якою і зволоженою. Добре справляється з сухостями і лущеннями. Звичайно, якщо ви можете виділити кругленьку суму з бюджету на крем і сироватку - рекомендую спробувати. Купити його і прочитати більше можна тут.

А яким кремом ви зараз користуєтеся? Що обираєте на зиму?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Yase Cosmetics

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Мой зимний крем: Защитный питательный крем "Cold air" / Declare Cold Air Protection Cream Promo-Tube. Кожа от него нежная, увлажненная. Кожа Не шелушиться и не обветривается зимой. Кожа у меня чувствительная и очень привередливая, так что крем - находка.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще не чула про такий, але вже захотілося спробувати) На зиму дійсно має бути класним! Дякую за підказку)

      Видалити
  2. Я якось зараз стараюсь не використовувати на ніч важких кремів.
    У мене зараз емульсія Snail Repairing від Secret Key (писала у блозі). Я з нею подружилась і все добре, мені дуже подобається.
    А вдень у мене сироватка від Secret Key і крем з спф поверх.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж на літо відмовляюся від важких кремів. Тому цей і не підійшов трохи)

      Видалити
  3. Хороший обзор) у меня тоже есть подобный крем, хоть и написанно что он дневной, но я все равно наношу его перед сном, потому что коже днем с ним тяжело, а на ночь в самый раз))
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я не пробувала цей на ніч, він, напевно, все одно буде важким) але взагалі таким способом я теж користуюся)

      Видалити
  4. Я в денному кремі теж не люблю важкості. А як для нічного то підживлюю шкіру краще. Цікаво було дізнатися про кремчик. Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я на ніч, особливо взимку, теж користуюся трохи більш живильними кремами) Навіть жирній шкірі вони треба, як не крути!
      І

      Видалити