AlpStories Lavender Body Milk

23:13

Ви собі навіть не можете уявити, наскільки сильно я полюбила аромат лаванди за останній рік. А все почалося як раз з косметики AlpStories. Тепер я готова відчувати цей запах постійно, звичайно, у розумних межах, та все ж. Так приємно після важкого дня, а то й тижня, вдихнути лавандові пахощі, які наділені нереальним заспокоюючим і розслабляючим ефектом. Сьогодні пропоную вам почитати мої враження від використання Лавандового молочка для тіла AlpStories!

Молочко для тіла лаванда, збагачене органічною олією арганії, лаванди і органічними екстрактами листя гінко білоба, зробить вашу шкіру гладкою і свіжою, та надасть відчуття оновленої та тонізованої шкіри.


Молочко ховається в пластиковому будиночку, об'ємом 250 мл. Впринципі, упакування таке ж як і в інших таких засобів компанії. На боці пляшечки є велика наліпка з перекладом усіє потрібною інформації українською мовою. Також стоїть термін придатності.


Лавандове молочко для тіла не тестується на тваринах та є веганським. У його складі відсутні парабени, мінеральні олії, барвники, ароматизатори та силікони. Насправді, я не дуже переймаюся через хімічні склади, але все ж набагато приємніше користуватися продуктом і знати, що він натуральний і без всяких бяк ☺


Дозатора як такого в молочка немає. Є невеличкий виступаючий носик, який і видає продукт. Саме через те, що носик трохи вище над поверхнею "закривашки", він не дозволяє заляпуватися молочком всьому навколо, а особливо засихати під кришкою. Хоча, це напевно залежить ще й від манери користування.


Текструра засобу дуже ніжна, прямо дууже. До цього я вже користувалася молочком для тіла AlpStories, тільки воно було з ароматом ромашки (пост тут). За консистенцією і кольором вони не відрізняються. В лавандового дуже приємний і натуральний, розслабляючий аромат. Користуватися ним суцільне задоволення, особливо перед сном.


Шкіра вбирає молочко за хвилинку, залишається ніжною, зволоженою і без відчуття плівки чи жирності. Зранку не потрібно довго чекати поки засіб вбереться і можна вдягатися одразу після купання. А ввечері окрім приємного зволоження, це ще й чудовий сеанс ароматерапії. Молочко використовується надзвичайно економно, бо при розподіленні ніби тане і перетворюється на більш водянисту текстуру. За рахунок цього навіть невеличкої крапельки вистачає на велику частину тіла. Якщо ви так само як і я балдієте від запаху лаванди і любите легкі текстури для тіла - таке молочко точно для вас, раджу звернути на нього увагу. Купити його можна тут.

А якими засобами для зволоження тіла ви користуєтеся? Пробували якесь молочко від AlpStories?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

16 коментарі

  1. В мене таке саме)) запах дуже приємний!

    ВідповістиВидалити
  2. AlpStories ще не користувалась, але тепер дуже хочу спробувати саме лавандове молочко! Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
  3. Воно шикарне!) З яким задоволенням я ним користувалась)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як чудово, що AlpStories завоювали таку прихильність користувачів) Їхніми засобами дійсно дуже приємно користуватися!

      Видалити
  4. Видимо и вправду хорошее молочко )) Я о нем уже много читала положительных отзывов

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж знаходила тільки хороші відгуки, бо засіб насправді дуже крутий!

      Видалити
  5. Цього бренду ще не пробувала.
    Проте, я люблю, коли швидко вбирається.
    Лаванда :) цікаво було би спробувати...

    ВідповістиВидалити
  6. Молочко не пробовала, но остальные средства марки просто супер. Так что, молочко думаю не исключение!

    ВідповістиВидалити
  7. Очень люблю это молочко. Сейчас как раз им пользуюсь

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, класно! Я зі своїм теж ніяк не можу розлучитися) Кожного дня користуюся!

      Видалити
  8. люблю это молочко, как и многие продукты марки, оно просто шикарное!

    ВідповістиВидалити