AlpStories Marigold Ointment

14:59

Привіт! Останнім часом у Львові було холодно і вітряно, що відбивалося стані шкіри рук, лиця і всього тіла. Тому сьогоднішній пост хочу присвятити насправді універсальному продукту, косметичному засобу Календула від AlpStories, який мені допомагає у будь-якій ситуації!


Універсальний косметичній засіб з органічним екстрактом календули та органічною ефірною олією лимона, добре підходить для сухої та потрісканої шкіри яка потребує заспокійливої допомоги.



Косметичний засіб знаходиться у високій шайбі з міцного пластику, об'ємом 150 мл. Такої кількості засобу вистачить на довго за умови розумного використання. Продукт виготовлений щонайменше з 95% натуральних інгредієнтів.


Серед складників засобу відсутні парабени, мінеральні олії, штучні ароматизатори і барвники, а також силікони. Усі засоби AlpStories є веганськими і не тестуються на тваринах - і цей не є виключенням.


На дні упакування є наліпка з українським перекладом усієї інформації з баночки. Активні інгредієнти засобу - соняшниковв олія, олія солодкого мигдалю, бджолиний та канделільський воски, календула та олія шкірки лимона.


Для додаткового захисту від несанкціонованого витікання 😋 за межі баночки, під кришкою є паперова мембрана. Взагалі, календула є одною з найбільш цілющих трав природи і вона чудово доглядає за шкірою з різними проблемами.


У баночці косметичний засіб нагадує віск, сухий і твердий. Але щойно ви доторкаєтеся до нього теплими пальчиками, він одразу ж тане і стає м'яким і жирненьким. Аромат не дуже насичений, з кислинкою. На тілі після використання відчуваю його ще хвлинку-дві, а тоді він зникає.


Я використовую косметичний засіб Календула кількома способами. 1. Як пом'якшуючий і відновлюючий засіб для рук і ніг. Наношу жирненьким шаром на ніч і одягаю зверху носочки/рукавички. Зранку руки і ноги в ідеальному стані - без сухостей, стягнутості. дуже ніжні і м'які. 2. Використовую для сухих ліктів і колін. Тут засіб також справляється на всі 100, прибирає дискомфортні відчуття, чудово живить шкіру. 3. Ще один з недавніх способів використання - як основа скрабу для губ. Мазь з'єднує і тримає вкупі шматочки меленої кави і одночасно зволожує і живить шкіру. Звичайно, після такого способу на губах залишається жирність, але гель для вмивання легко вирішує цю проблему. Однозначно рекомендую спробувати спробувати косметичний засіб Календула від AlpStories і він точно стане вашим мастхевом, особливо взимку. Купити його можна тут.

Який ваш улюблений універсальний засіб для всього-всього? Пробували цю мазь?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією AlpStories Україна

You Might Also Like

6 коментарі

  1. цікаво, як він піде для обличчя.
    бо за описом - він ідеальний жеж! дійсно універсальний.
    цікавий засіб, дякую за огляд, вартий уваги

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як на мене, для обличчя заважкий. Буде відчуття важкості( А для сухостей як раз те, що треба)

      Видалити
  2. Amazing product! I like your blog, would you like to follow each other?:)

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ВідповістиВидалити
  3. Чудовий засіб) особливо взимку буде дуже доречним!

    http://beyoutiful.com.ua

    ВідповістиВидалити