Ambra Natural Handmade Soap Chocolate-Orange

22:02

Я вже давно не писала про натуральні милка ручної роботи, але це не тому, що не користуюся ними, а тому, що не можу знайти достойного екземляра, про який не соромно написати. І нарешті мої пошуки увінчалися успіхом і сьогодні до вашої уваги я пропоную натуральне мило ручної роботи Ambra, виготовлене у Львові!


Мило “Амбра” виготовлене з високоякісних рослинних натуральних продуктів холодним способом “з нуля”- єдиний спосіб,що дозволяє зберегти усю корисність закладених у мило інгредієнтів.


Думаю, багато з вас вже знайомі з продуктами львівської приватної миловарні Амбра і навіть цілком можливо, що їхні засоби є й серед ваших фаворитів. Моє милко потрапило мені до рук в гарній фірмовій коробочці. Найбільше враження, напевне, справила "сугручева" печатка! Прямо як в листах з Хогвартсу.


На передній стороні коробочки є назва мила і малюнки інгредієнтів, а на тильній - склад, вага, дата виготовлення, термін придатності і позначки, що мило виготовлене в Україні, є органічним, зроблене вручну та не містить всякої бяки.


Брусочок досить великий - цілих 100г. Зазвичай такого шматочка мені забагато і він не влазить у мою мильничку, тому я розрізаю його на дві половинки. Виробник на попереджає, що натуральне мило боїться розмокання, тому його краще тримати в сухій мильничці і для більш хорошого і економного використання радить намилювати на губку.


Перша думка, яка в мене виникла під час першого застесту: "Ммм, воно так приємно пахне! Глінтвейном!". Після цього я загорілася пошуком парфумів з ароматом глінтвейну, але про це якось іншим разом. Мило добре піниться, до скрипу очищує шкіру і разом з тим не пересушує її. Я використовую його як для рук, так і для лиця. Милом я користуюся вже півтора місяці і воно ще не закінчилося. За весь час тестування воно не викликало в мене сухості, висипань чи інших негативних реакцій, тому сміливо можу і вам рекомендувати його! Купити мило Амбра Шоколад-Апельсин можна тут.

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Обожнюю мило від Амбра:) в мене з лавандою, пахне неймовірно, тому я уявляю який смачний запах у цього милого милка:))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Клас, я теж дуже люблю лаванду! Як тільки докористую це милко і куплю лавандове)

      Видалити
  2. ух, перша асоціація - прапор Австрійської імперії, ого :)
    але потім придивляюсь - таки апельсин у шоколаді :)
    ароматичне поєднання чудове, я таке люблю, якраз нещодавно такий пробувала, тільки забула, що за шоколад :)
    дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Прикольні асоціації)) Аромат дуже приємний! Шоколад з апельсином ще жодного разу не пробувала, треба виправляти)

      Видалити
  3. Мыло с ароматом глинтвейна мне еще не встречалось)) представляю, как приятно пользоваться таким именно зимой))

    ВідповістиВидалити
  4. Класно) Люблю глінтвейн ☺ І взагалі, поєднання апельсину та шоколаду, як на мене, таке ж ідеальне, як і яблуко з корицею))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я люблю, зараз як раз його пора! Точно-точно, погоджуюся)

      Видалити
  5. Цікаве мильце. Поки що не знайома з цією маркою.
    https://lolazas.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити