Yunay Coconut Face Scrub

22:19

Скраби для обличчя бувають різними: агресивними, жорсткими, ніжними або ніякими. В першу чергу відлущення має бути ретельним, але безпечним для шкіри, скарб не повинен травмувати її. Таке відлущування призводить до оновлення клітин і поступового омолодження. Сьогодні розповім вам про моє нещодавнє поповнення - кокосовий скраб для обличчя від еко-бренду косметики ручної роботи Yunay з мого рідного Львова!


Мій скрабик у тестовому форматі, бо компанія зараз як раз працює над створенням власного сайту та розробкою оформлення упакування. Тому не дивуйтеся, що немає дати виготовлення, складу і терміну придатності. На нових баночках буде вся потрібна інформація. Yunay - це органічна, екологічна косметика, яка не тестується на тваринах і виробляється повністю вручну без використання шкідливих складників.


Кокосовий скраб - бестселлер серед продукції бренду. В його основі - кокосове масло і кокосова стружка, які ніжно скрабують, зволожують і живлять шкіру. Алантоїн, D-пантенол і витяжка з кокосу - відмінно загоюються ранки і прищики, а також позбавляють від сухості. Олія авокадо і мигдалю - насичують шкіру вітамінами і мікроелементами.


Скрабик бажано тримати у холодильнику, щоб під час використання не ловити рідку олійку, яка стікає поміж пальців, а відколупати шматочок і розігріти між пальчиками. І вже тоді наносити на обличчя. Використовується засіб дуже економно, для одного скрабування його потрібно всього половинка чайної ложечки. Найпершим плюсом, який виявляється ще до користування є запах. Скраб пахне як батончик "Баунті". Це дуууже приємно, ніби проводиш ритуали краси в райській місцині. 😊


Скрабуючі частинки дуже ніжні, але їх багато. Вони приємно "возяться" по обличчю, збираючи на себе всі забруднення і змертвілі клітини. Не деруть шкіру, а олійка у свою чергу класно зволожує і живить. Звичайно, після вмивання є жирність на шкірі, але вмивання гелем все ставить на свої місця. Після використання скрабу шкіра стає дуже ніжною і шовковистою. Так і хочеться постійно рухати її. Недарма цей скраб найпродаваніший засіб марки, він дійсно дуже крутий. Тепер точно замовлю собі більшу баночку! Якщо ви теж любите скраби і нічого подібного досі не пробували раджу звернути увагу на цей. Купити його можна тут або тут.

Які скраби вам до вподоби? Пробували коли-небудь кокосовий?

Гарного всім вечора! А я йду натиратися цим класнючим скрабиком!

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Yunay

You Might Also Like

10 коментарі

  1. В мене вже років 3-4 один улюбленець зі скрабів від "Чистая линия", а кокосовий ще не разу не пробувала, але уявляю як він смачненько пахне..мм:)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж люблю скраби ЧЛ, але цей настільки ніжно працює і так добре пахне, що вже не хочеться повертатися до тих))

      Видалити
  2. какой скраб интересный:) А я уже года два в основном пользуюсь скрабом от Dr.Sante, как говорится, дешево и сердито;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я ще не пробувала скраби Dr. Sante, але стільки хорошо чула, що треба вже купити))

      Видалити
  3. як тільки побачила його у тебе в інстаграмі, то мріяла добратися до компа і почитати більше.
    я вже придивляюсь до чогось нового, аби змінити свій звичний скраб. кокос я люблю. тому - вибір зроблено :) тим більше, асортимент там цікавий виявився :)
    Віка, дякую за пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вітаю з появою інста-сторінки)) Я дуже рада, що пост тобі допоміг і відкрив новий бренд)

      Видалити
  4. Батончик Баунти... Я поняла, что очень его хочу :))) Крсивый и интересный скраб,спасибо за знакомство!

    ВідповістиВидалити
  5. Мммм, как аппетитно!
    http://www.mirandabeautyworld.com/2016/12/pupa-red-queen-makup-collection.html

    ВідповістиВидалити