AllGreen Cosmetics Body Yogurt "Pomegranate Tree"

23:25

Привіт! Вчора я писала про свого рятівника від зимових сухостей на лиці, а сьогодні прийшла черга поділитися з вами тим, що рятує мене від сухостей на тілі. Особливо на кистях і на ліктях. Поїхали!


Allgreen - all for women. Український бренд натуральної косметики ручної роботи. Наша косметика створюється з любов'ю та турботою про якість і вашу красу, тому не містить агресивних консервантів і барвників.

Йогурт для тіла живе в стрункій високій пляшечці, має наліпку з назвою бренду та призначенням вмісту. Об'єм 150 мл. Такий формат і розмір упакування прийшовся мені до смаку. В мене як і в більшості дівчат маленька рука і брати великі банки однією рукою зовсім не зручно, а деколи доводиться навіть двома хапатися, щоб не кинути на підлогу. 😂 А ця тонка пляшечка як раз добре лягає в руку і не вислизає.


Помпа має механізм open-close, тому нічого нікуди не втече і не виллється. Гарантовано 👌 Крок помпи середній, за один раз виходить не багато-не мало, як раз, щоб намазати одну руку повністю 💪
Склад: олія ши, олія кокоса, олія персикова, олія гранатових кісточок, рослинний емульгатор, аристофлекс, гідролат граната, молочна кислота, д-пантенол, гуар шовковий, бетаїн, екстракт граната, ароматизатор гранат, консервант.


В крему дуже приємна консистенція. Дійсно як йогурт. В пляшечці він досить густий, а під час розподілення по шкірі стає більш водянистим, швидко розноситься і вбирається. Аромат не хімічний, віддалено нагадує полуницю або вишню.


Крем швидко розмазується по шкірі і так само швидко вбирається. Можна зразу одягатися і не переживати, що на одязі залишаться плями. Липкості після використання немає, шкіра ніжна, зволожена і матова. Дуже приємна на дотик. Аромат на тілі я відчуваю ще хвилин 15-20 і він або зникає, або я просто принюхуюся. Якщо ви в пошуках чогось зволожуючого, але не хочете чекати цілу вічність, коли вже нарешті можна одягнутися - цей крем має вам сподобатися. Купити його можна тут або тут.

Які креми ви обираєте для щоденного користування? Якими знахідками можете поділитися?

Продукт надано для незалежного 
тестування компанією AllGreen Cosmetics

You Might Also Like

8 коментарі

  1. такий формат мені подобається) і склад дуже приємний, треба прикупити на літо)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я тепер теж полюбила креми для тіла) Цей класний! Сподіваюся, тобі теж сподобається))

      Видалити
  2. Мне кажется, это отличный вариант для лета))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для моєї жирної шкіри і на зиму добре підходить) Але комусь на літо буде дійсно хороший))

      Видалити
  3. Что-то новенькое :) Красивая текстура и цвет *_* У меня сейчас в любимчиках лосьоны BBW. Их ароматы и упаковки сводят меня сума :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, нова фірма в скрабничку)) Як би це смішно не звучало, я ще не добралася до BBW :) Але вже планую зробити це!)

      Видалити
  4. у мене були схожі від Космістік - дуже подобались мені. така ж упаковка і такі ж властивості :)
    цей бренд мені невідомий. Україна багата на таланти :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені батер Космістік подобається, а те, про що ти пишеш, не пробувала ще)
      Дійсно, в нас величезна купа натуральних брендів!

      Видалити