Loveri Fragrances: Shine, Green & White, Romance

00:46

Привіт! І знову в моїй парфумерній колекції прибуло 😂 На цей раз її поповнила трійка ароматів у міні-форматі від Loveri. Представляю вашій увазі натуральні парфуми Shine, Green & White та Romance.


Описувати аромати - для мене свого роду невеличка проблема, бо чітко передати те, що відчуваєш з флакона досить важко, а вводити в оману через якусь невідповідність з описом дуже і дуже негарно. Ну але я все ж спробую максимально точно все описати і буду чекати, поки з'являться комп'ютери з передачею аромату 😂



Аромат зеленого і білого чаю з лимоном і бергамотом дає тонізуючий і підбадьорливий ефект. Він насичений прохолодною свіжістю, додає сили і енергії на весь день.

В асортименті Loveri парфуми представлені в трьох об'ємах: пробники по 2мл і по 10. І повнорозмірні - 30 мл. Такі пробники як в мене мають зручний розпилювач і наліпку, щоб точно не переплутати аромати.


Верхні ноти: абрикос, апельсин, бергамот, лимон, білий чай. Ноти серця: мускус, жасмин, біла амбра, зелений чай, мандарин. Ноти бази: амбра, мускус, зелений чай, жасмин, селера.
На мій нюх Loveri Green & White пахнуть цитрусами. Я чітко чую в ньому лимон і апельсин. І ця цитрусова феєрія підігрівається якоюсь теплою ноткою, скоріш за все - амбровою. Аромат досить легкий, денний, точно не буде душити оточуючих. Чудово підійде на весну і літо. Протягом дня на мені аромат розкривається жасмином і класно бадьорить. Тримається шкірі цілий день. Ввечері я приходжу додому і чую його у слабенькій концентрації, але він є 😊 На речах може триматися кілька днів. Запах досить схожий на Versace Versense.


Romance має лиск і шик, неповторний шлейф, властивий дорогій і якісній парфумерії. Стильний, яскравий і хвилюючий, захоплюючий, цей аромат підкреслює характер своєї власниці.

Верхні ноти: апельсин, зелене яблуко і грейпфрут, кавун, слива. Ноти серця: слива, жасмин, фіалка. Базові ноти: мох дубовий, мускус, амбра, пачулі.
В Romance в першу чергу я чую яблучко і кавун. Дуже приємне і насправді вдале поєдання. Вже після кількагодинної нОски на мені стає більш вираженим аромат сливи і фіалки. Як і попередній, цей парфум не є важким, буде ідеальним на день і теплу пору року. Я як раз прихильник легких квіткових/цитрусових ароматів, тому тут ідеальне попадання. Тримається також добре, підозрюю, що саме через олії в складі. Класний аромат, але ні з чим не можу його порівняти.


Shine - аромат для ніжних, романтичних жінок, який відноситься до групи фруктових квіткових ароматів. Повітряна композиція захопить Вас у вирі легкого танцю, надавши граціозним рухам ще більше чарівності.

Верхні ноти: біла фрезія і грейпфрут, абрикос і апельсин. Ноти серця: троянда, жасмин, ірис. Базові ноти: персик, кашемірове дерево і білий мускус.
При першому знайомстві з ароматом в ніс одразу впадають цитрусові ноти, але вже через 10-15 хвилин, коли аромат всядеться на шкірі, більш відчутними стають ноти троянди і кашеміру. Для мене це аромат комфорту, якогось душевного спокою і тепла. Надзвичайно приємний і смачний аромат, який огортає і залишає після себе легкий шлейф. Як і інші аромати, цей добре тримається на шкірі і, тим паче, на речах. Досить оригінальний запах, віддалено нагадує Evidence від Yves Rocher.
Загалом, перше знайомство з натуральними ароматами Loveri пройшло успішно і тепер я хочу його продовжити, бо в асортименті компанії є багато цікавих парфумів і багато цікавих і незвичайних поєднань.

Якими ароматами ви користуєтеся? Пробували щось з Loveri? Що порадите?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Loveri

You Might Also Like

4 коментарі

  1. оу, у них є пробники по 10мл - це шикарно просто!
    треба подивитися на сайті, дякую!
    ну і вже треба познайомитися нарешті з цією косметикою :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та, це дійсно круто) Як раз, щоб познайомитися з ароматом і розпробувати його на собі)

      Видалити
  2. в мене, мабуть, добрих 200 мл парфумів від лаврі набереться) люблю їх усі)

    ВідповістиВидалити