Loveri Photoshop Effect Face Powder

18:57

У своєму щоденному макіяжі я не обходжуся без пудри, бо жирна шкіра досить швидко дає про себе знати виблискуванням у центральній частині обличчя. Сьогодні познайомлю вас з пудрою-фотошопом, яка здатна вирівняти рельєф шкіри за кілька рухів пензликом і надовго зробити личко матовим!


PHOTOSHOP EFFECT приховає нерівності і огріхи на шкірі.
Чудо-пудра робить шкіру рівнішою і більш гладкою, надає їй здорового сяйва і доглянутого вигляду. Поглинає надлишок себуму, не дозволяє т-зоні блищати, зберігає якість макіяжу.

Думаю, з компанією Loveri знайомити вас не потрібно, вона і так у всіх на слуху. Але, якщо коротко, засновниця компанії, Яніна, пройшла довгий шлях, довго навчалася, щоб врешті-решт почати виготовляти свою косметику і продавати її.


Пудра представлена в трьох варіантах - пробник 0,5 г, баночка 10 г з мембраною і баночка 10 г з сифтером. В мене останній варіант. Сифтер має додаткову наклейку на собі, щоб пудра не висипалася в кришку, бо вона нереально слизька на дотик і сипуча, як пудра MUFE і подібні до неї.


На колір пудра молочна і в неї дуууже дрібно змелені частинки, за рахунок чого вона і є слизька і дуже добре зашліфовує будь-які нерівності на шкірі і не провалюється в них з часом. А ще робить обличчя надзвичайно шовковистим на дотик. І до того ж абсолютно нічим не пахне. В складі продуктів Loveri немає аміаку, всі засоби виготовлені з сертифікованих органічних інгредієнтів і не тестуються на тваринах.


Пудру з ефектом фотошопу можна наносити як пензликом, так і спонжиком, який іде в комплекті. Кистю вдається досягти досить легкого ефекту вирівнювання шкіри і матування. А от за допомогою спонжика можна дійсно зробити на лиці сильний ефект блюру. За що люблю мінеральну косметику, так це за те, що вона економно використовується. Для одного припудрювання треба зовсім трохи засобу, тому, підозрюю, що такої 10-грамової баночки вистачить на довго.


Її можна використовувати як до, так і після нанесення тональної основи. Але є одне але: через слизькість до неї не буде чіплятися пудрова основа, тільки рідка. Я час від часу використовую такий метод. Інший спосіб - фінішна пудра. Наносити вже після всього-всього: і рум'ян, і бронзера, і хайлайтера. Бо вони просто не будуть лягати. Так я використовую пудру значно частіше. На моїй шкірі ефект фотошопу тримається від ранку і до самого вечора, а от матування тримається 4-5 годин.
На жаль, показати цей ефект на лиці мені не вдалося, бо камера не хотіла його вловлювати. Але точно можу сказати, що ефект є і при реальному розгляданні обличчя досить помітний. Для власниць жирної шкіри з нерівностями, а також для вікової шкіри зі зморщками - точно мастхев, рекомендую! Купити пудру Loveri з ефектом фотошопу можна тут.

А ви пробували коли-небудь пудри з ефектом фотошопу? До чого можете порадити придивитися в Loveri?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Loveri

You Might Also Like

16 коментарі

  1. Мені б така пудра сподобалася.
    https://lolazas.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  2. Я зараз маю теж дещо "фотошопний" варіант розсипчастої рисової пудри від Paese, а з мінеральних основ обожнюю на літо матуючу від Everyday Minerals.
    Від Loveri нічого ще не використовувала, але цю пудру зберегла до закладок) Дякую за огляд ☺

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже давно заглядаюся на пудри Paese, треба буде спробувати, коли всі свої закінчу) Влітку я теж завжди користуюся мінеральними пудрами - переважно Lucy Minerals, мені дуже подобаються)
      Будь ласка!

      Видалити
  3. Дякую за огляд, я зараз в пошуку ідеальної пудри (щоправда для сухої шкіри)
    Може куплю собі і таку)

    ВідповістиВидалити
  4. Цікава пудра, а ефект фотошопу ніколи не буде зайвим)

    ВідповістиВидалити
  5. у мене запечена пудра від Пупи - теж хороший ефект дає :)
    але я її наношу лише пензликом, бо спонжиком - повний фотошоп, проте мене він не влаштовує.
    а от корейську пудру-розсипушку треба спробувати нанести спонжиком і подивитися на результат, дякую за підказку :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, я наслухана про Пупу, але постійно забуваю купити) Дуже хочу спробувати)
      Будь ласка!

      Видалити
  6. ничего у марки не пробовала, а пудра интересная)

    ВідповістиВидалити
  7. Ніколи не користувалась подібними пудрами, але неодмінно це виправлю) дякую за знайомство з цікавим засобом)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже мала такий досвід, але ця пудра значно краща за попередню) Будь ласка, рада, що зацікавила)

      Видалити
  8. я не пудролюбитель, а от loveri дуже шаную)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я без пудри не можу, жирна шкіра не дозволяє)) Тепер і я у полку прихильників Loveri)

      Видалити