Mixturis Beauty Herbal Bath Salt

20:05

Поки у Львові лютувала негода і мінусова температура, я практично не вилазила з ванни. Весь час грілася в теплій водичці. Я люблю не просто помитися, а перетворити купання на такий собі ритуал краси зі всякими масочками для лиця і волосся, скрабиками і гелями для душу, які смачно пахнуть, ну і, звичайно, доповнюю все піною, сіллю чи бомбочкою для ванни. Само собою, використовую все окремо 😊 Сьогодні розкажу вам про суміш для ванн "Краса" від львівського бренду Mixturis!


Додавати у ванну, щоб створити навколо вас особливу ауру краси, любові і щастя

Antiquis Mixturis - досить доросла компанія, яка вже понад 17 років займається вивченням давніх наук, зокрема магії природи. Кожен їхній продукт унікальний за своєю суттю. Для їх створення майстри опираються на цикли місяця, алхімію і закони природи. Всі трави вони вирощують самостійно і не використовують у своїх засобах синтетичні добавки. Тому продукти є натуральними, органічними і лише з рослинних компонентів.



Суміш для ванни "Краса" знаходиться в невеличкій пластиковій баночці. Об'єм ніде не вказаний, але я підозрюю, що десь 150 г. Окрім наліпки з назвою бренду і засобу більше ніякої інформації чомусь 😕 Баночка досить міцна, вже кілька разів в мене падала з рук і досі ціленька.



Сіль доволі крупна, з травок у складі є квіти лаванди, сухі трояндові пелюстки і ще якісь листочки. Пахне лавандою і трояндою, деколи  проскакують ще й трав'яні нотки, щось схоже на ромашку. Аромат не надто сильний, тому точно не буде набридати у процесі користування.



Сіль використовується дуже економно, на цілу ванну води досить всього столової ложки засобу. Сіль швидко і без залишку розчиняється у воді, а травки так і залишаються плавати на її поверхні. Можливо у складі є якісь олійки, бо шкіра після миття не суха, а досить таки ніжна. Загалом, солі для ванни я люблю і ця не стала виключенням - також сподобалася. Єдине чого мені не вистачає на упакуванні - складу і дати виготовлення/терміну придатності. Якщо ви теж любите поніжитися в теплій ванні зі всякими пахучими дівчачими штучками - раджу звернути увагу 😊 Купити таку сіль і почитати про інші продукти фірми можна тут

Як часто ви приймаєте ванну з усіма б'юті штучками? Любите використовувати солі?


Продукт надано для незалежного

тестування компанією Antiquis Mixturis

You Might Also Like

14 коментарі

  1. Я не знаю возможно ли это? Но, похоже, я влюбилась в косметический продукт))))Выглядит невозможно красиво! Викусь, спасибо, что поделилась)
    http://beyoutiful.com.ua/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цілком можливо, Наталочко! В мене теж таке часто буває, але переважно з декоративкою))

      Видалити
  2. такая красота - это уже эстетическое удовольствие, не доходя даже до вопроса пользы. любоваться таким продуктом можно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно, а от інший їхній продукт - мазь, то взагалі краса) почала користуватися тільки тому, що відгук писати треба, а так, то було дуже шкода таку красу розколупувати 😂

      Видалити
  3. у мікстуріс все так красиво виглядає) у мене є мазь - така гарна, що шкода було починати

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно-точно) я теж мазь довго берегла, але ж відгук писати треба) Тільки того і почала))

      Видалити
  4. Яка красива суміш! Хоч я і не любитель приймати ванну, продукт візуально дуже сподобався)) Думаю, на подарунок теж буде чудовим варіантом ☺

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, таке собі естетичне задоволення від вигляду солі) Як подарунок - дуже хороший варіант!

      Видалити
  5. Красивые фоторгафии получились)) соль для ванны такая фотогеничная)https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
  6. І гарно, і ефективно :) і таке буває :)
    Дуже люблю солі. А якщо ще й квіточки - то ж просто неймовірна насолода для душі та тіла.

    ВідповістиВидалити
  7. соль с цветами безумно красивая, я ее еще в сторис Инстаграм кажется увидела, красота!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, мені перший час навіть було шкода нею користуватися))

      Видалити