Skinlab Face Mask | Problematic Skin

21:29

Всі ми знаємо про важливість якісного очищення і зволоження/живлення шкіри. Але багато красунь і молодих, і старших у своєму догляді за обличчям не використовують маски на постійній основі, а тільки так, десь-колись. І в цьому полягає досить велика помилка, бо маски покликані боротися з конкретними проблемами, які виникають у будь-якого типу шкіри і у будь-якому віці. Сьогодні хочу розповісти вам про натуральну маску ручної роботи для проблемної шкіри Skinlab. 😉


Маска для проблемної шкіри підсушує і очищає, прискорює процес відновлення шкіри, звужує пори.

Масочка живе у невеличкій пластиковій пляшечці з помпою. Її об'єм 50 мл. Насправді, це перша маска з помпою у моєму арсеналі. Але, як виявилося, це дуже зручно у використанні, особливо в цілях економії.


На наліпці ззаду пляшечки є склад, рекомендації щодо зберігання і застереження, що можлива алергічна реакція на компоненти продукту. На щастя, це мене оминуло, бо я не алергік, тому тут все нормально. Єдине, чого немає - дати виготовлення, це мене засмучує. Також було б непогано, якби була якась інформація про те, скільки тримати маску на лиці і як часто нею можна користуватися.


Помпа зручна, легко натискається. За одне видавлювання виходить зовсім трохи маски і під час першого використання мене це здивувало. Я натиснула в долоньку приблизно 10-12 помп і плювалася, що на це йде багато часу. І тільки потім, під час нанесення, я зрозуміла, що маски треба зовсім небагато, а невеликий крок помпи дозволяє ще й економити. По текстурі маска як густий крем, досить живильна. Пахне приємно, чимось цитрусовим.


Для одного використання треба всього 6-8 натискань помпи, що робить маску дуже економною у користуванні. На лиці залишаю її хвилин на 10 і тоді змиваю. За цей час вона трохи вбирається в шкіру, а решта підсихає. Змивається без проблем, навіть не треба терти чи додатково використовувати засіб для вмивання. Після використання шкіра дуже спокійна. В тому плані, що висипання або сліди після них не червоні, а майже зливаються з кольором шкіри. Досить зволожена, але кремом я все одно користуюся. Маска бореться з висипаннями не підсушуючи їх, як більшість засобів для проблемної шкіри, а впливає на них активними речовинами зі складу. Наношу маску раз на 3-4 дні і переважно тоді, коли шкіра в поганому стані. Після використання лице виглядає значно краще, більш свіже, трохи згладжений рельєф і менш червоні висипання. Як на мене, результат дуже хороший.
Думаю, цієї баночки мені ще надовго вистачить, але я думаю її повторити. Тому, якщо у вас проблемна і шкіра і немає алегрії на жоден з компонентів - раджу звернути увагу. Купити цю маску можна тут.

Якими масками ви користуєтеся? Що порадите спробувати?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Skinlab

You Might Also Like

10 коментарі

  1. What's a pitty that I can't understand this review well, becouse this product looks very interesting for me :)
    Generally nice pictures ;)

    ВідповістиВидалити
  2. В порыве любви к натуральной украинской косметики тоже хотела попробовать эту марку:) Милейшее оформление поста! Заходите в гости на http://nobody-is-perfect.com.ua/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене теж в якийсь момент з'явилася величезна любов до української косметики)) Дякую! Вже йду в гості)

      Видалити
  3. о, цікава масочка!
    треба обов'язково звернути на неї увагу.
    дякую за відгук!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, вона дуже крута! Я навіть не очікувала такого результату) Будь ласка)

      Видалити
  4. Я обожнюю різні масочки) напевно майже кожен вечір щось намащую на себе) але цей продукт для мене новий, тому обов'язково зверну увагу) дякую за відгук))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я люблю маски, постійно маю кілька в ходу) І ця маска стала приємним відкриттям))

      Видалити
  5. Не знакома с маркой - смотрю, постепенно много чего интересного и достойного появляется у нас... И это несказанно радует. Спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, наші виробники активізувалися і випускають на ринок дуже достойні продукти)

      Видалити