AllGreen Cosmetics Shower Gel "Blueberry"

23:17

Привіт! Я знову на кілька днів випала з блогерського життя 😢 А все тому, що в мене почалося навчання, перші тижні такі незвичні, багато нових предметів, нові викладачі, купа інформації, яку треба якось переварити і пустити в правильне русло. Ну але не будемо про насущне, давайте краще говорити про косметику ❤ Сьогодні на повістці дня в мене гель для душу "Чорниця" від українського бренду AllGreen, про нього і розповім ↓


Allgreen - all for women. Український бренд натуральної косметики ручної роботи. Наша косметика створюється з любов'ю та турботою про якість і вашу красу, тому не містить агресивних консервантів і барвників.

AllGreen Cosmetics родом із Вінниці, я вже розповідала про їхній йогурт для тіла "Гранатове дерево" тут, тому заходьте читати, якщо ще не робили цього, він крутий!


Гель для душу "Чорниця" розмістився в подовгастій пляшечці, об'ємом 200 мл. Має кришку диск-топ. Погуглила і знайшла її правильну назву 😂 Відкривається-закривається без складнощів, тут ніяких нарікань. Навіть мокрими руками це легко зробити.
Cклад: дистильована вода, ксантова камедь, олія виноградних кісточок, піноутворювач з кокосової олії, натуральний харчовий ароматизатор, натуральний харчовий барвник, екологічно чистий консервант. Термін придатності 3 місяці.


В гелю прикольна консистенція желешки, багато бульбашок всередині і дрібнесенький срібний перламутр, який круто переливається в упакуванні. На тілі не залишається. Голубенький колір приємно піднімає настрій, особливо зараз, в період дефіциту яскравих барв на вулиці 😂 На запах гель мені ніякий, пахне нічим. Чорницю для себе тут явно не можу виділити. Ну але це все дуже індивідуально.


Для одного використання потрібно небагато продукту, ± як на фото, може трошечки більше. Піниться гель нормально, не фарбує мочалку. Для мене це особливо актуально, бо моя помічниця біленька 😂 Добре очищує шкіру, не до скрипу, але за рахунок цього не пересушує. Після душу навіть немає потреби мазюкатися якимось кремом, хіба що у вас мега суха шкіра, яка миттєво перетворюється на сухарик.
Гель мені сподобався, якщо ви, як і я, страждаєте від нестачі яскравих кольорів - придивіться. Купити гель для душу можна тут або тут.

Якими гелями ви частіше за все користуєтеся? Які порадите спробувати?

Продукт надано для незалежного 
тестування компанією AllGreen Cosmetics

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Прикольний гель, такий весняний вже колір :)
    І бульбашки такі цікаві :)

    ВідповістиВидалити
  2. Небесного кольору))) Я досі незнаю якого кольору мій наступний гель)) ще не розпакувала)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно! Яке класне порівняння) Я б не стрималася - завжди зразу відкриваю посилочки!)

      Видалити