Dr. Sante Anti Hair Loss Stimulating Oil

19:55

Як і в більшості людей, наприкінці осені в мене починає випадати волосся. Правда, минулого року моє волосся не почало випадати восени і тоді я навіть почала радіти, бо ця неприємність хоч один рік обійшла мене стороною. Але потім прийшла сесія, стреси, ночі без сну і багато інших "прєлєстей" життя студента і волосся посипалося градом. І тут фея з компанії Ельфа написала мені про цю лінійку, за що їй велике дякую! Запрошую вас почитати про стимулюючу олійку для росту волосся з серії Anti Hair Loss.


Олійка відновлює і розгладжує пошкоджене волосся. Зміцнює кутикулу і додає волоссю еластичності.


Пластикова баночка, об'ємом 100 мл має картонну хатку з величезною кількістю інформації. Натискайте на фото, щоб зробити його більшим. Термін придатності - 2 роки. В складі відсутні парабени і мінеральні олії.


Сама пляшечка з темного пластику, щоб всередину не потрапляло світло і не мало поганого впливу на олійку. Кришка дуже щільно закривається. Навіть в горизонтальному положенні нічого не протікає. На наліпці з тильної сторони теж є багато інформації.


Додатково горлечко ще має пластикову мембрану, як в соків 😂  В складі є олія насіння Сача Інчі (він же арахіс інків), яка відновлює ліпідний шар волосся, робить його менш ламким, попереджує розчіплення кінчиків. Екстракт кореня лопуха зміцнює волосся, сприяє його росту. Захищає від несприятливих погодних умов і негативного впливу стайлінгових засобів. Олія насіння соняшника попереджує сухість волосся і шкіри голови, надає блиску.


Так як олійка наноситься на корені, для більшої зручності в комплекті є піпетка з великим резервуаром, щоб не бігати весь час туди-сюди, а взяти добру таку порцію і наносити 😂 Олійка прозора, має приємний солодкуватий аромат, як і у всієї лінійки.


Користуюся маслом десь раз на тиждень, наношу, закутуюся в кульок і рушник і тоді чекаю з півгодини. Вимивається масло легко, бо шампунь сильно очищує. Після двох місяців використання волосся стало щільнішим, його приємно рухати. Не випадає так сильно, як на початку тестування. Тут вже не знаю чи воно дійсно допомогло чи просто стресовий період закінчився. Але те, що з'явилося багато baby hair, то факт.


Фото, на жаль, жахливої якості. Але антенки видно добре. Така ситуація в мене кожного разу, коли доводиться зібрати волосся в хвостик чи пучок. Але то таке, скоро воно відросте і буде супер! А поки рятуюся спреєм з цієї ж серії, незабаром розкажу і про нього. Дізнатися про олійку більше і де її купити можна тут.

А ви користуєтеся олійками для росту волосся? Чи може масками якимись? Що порадите?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. раньше пользовалась репейным маслом, пока перестала) добавляла в самодельные масочки для волос)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я реп'яховою олією не користуюся тільки тому, що потім майже не можу вимити волосся. Вона якась дуже густа і жирна. Маски роблю з оливковою)

      Видалити
  2. Цікава олійка, в мене великої проблеми з випадінням немає, але завжди може бути краще, тому для волосся завжди готова щось новеньке спробувати. Зараз конкретно від випадіння нічим не користуюсь, але колись робила такі ж масочки з репейного масла, наче допомагало :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене теж не часто випадає, але от в кінці осені починається капєц, тоді вже доводиться рятуватися) І я люблю експериментувати з доглядом за волоссям!

      Видалити
  3. Я масочку з цієї серії дуже люблю :)
    Доберусь і до олійки, і до решти представників серії :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Маска мені теж подобається) Я читала твій пост!
      О, клас, і твої враження цікаво почитати)

      Видалити
  4. Обожаю масла для волос, вот только ленюсь таких сложных процедур, поэтому предпочитаю сухие их форматы. Но, безусловно, к данному маслу стоит присмотрется, ведь выпадение волос штука сезонная и заниматься восстановление шевелюры нужно регулярно)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мій максимум - така олійка і оливкова на довжину, на більше мене не вистачає)) Правда-правда, олійка має місце в догляді, там більше що вона працює!)

      Видалити