Dushka Гель для душу | Вербена

22:50

Оо, гелі для душу - то моя улюблена тема! Мені подобається, коли вони гарно пахнуть, добре піняться і очищують шкіру. Звичайно, і оформлення для мене не на останньому місці 😃 Сьогодні познайомлю вас з гелем для душу від Dushka і розкажу чи поєдналися в ньому всі якості ідеального для мене засобу!


Натуральний гель для душу з освіжаючим ароматом вербени! Масла у складі гелю дбайливо доглядають за вашою шкірою, зволожуючи її і роблячи м'якою, ніжною і шовковистою. Підходить для щоденного застосування.


Перше, чим мене привабили продукти Душка, ще коли я не була з ними знайома - своїми упакуваннями. Це саме той випадок коли простота в поєднанні з креативністю дають вибуховий ефект. Чого тільки варта ця мила шкала на зворотній стороні баночки з гелем для душу ❤


Об'єм гелю - 200 мл. До горлечка тонкою стрічкою прив'язаний невеличкий буклетик з інформацією про засіб. Термін придатності 1 рік у закритому вигляді, після відкривання - 3-6 місяців.


Пляшечка має кришку-жестянку. Вона добре закручується, гель не протікає. Під нею пластикова заглушка з отвором - вона ж дозатор. Працює добре, ніяких нарікань.
Склад: вода, піноутворювач з кокосової олії, олія мигдальної кісточки, масло макадамії, ксантова камідь, натуральний харчовий ароматизатор, натуральний харчовий барвник, екологічно чистий консервант, ефірна олія, вітамін Е, екстракт розмарину.


Сам гель рожевого кольору, за консистенцією як желешка, приємний. Пахне цитрусовими. Аромат дуже бадьорить, особливо зранку. Запах на тілі я перестаю відчувати десь за 15 хвилин. Він абсолютно не нав'язливий і не дратує. Для мене, навпаки, дуже підходить.


Розмилюється дуже швидко, дає багато ніжної піни. Для одного застосування мені треба приблизно чайну ложку гелю. Пінка ніжно миє тіло, не до скрипу і не висушує. Це великий плюс, особливо взимку. Після миття немає відчуття стягнутості. Тому я навіть не завжди користуюся кремом. Використовується економно, я миюся ним вже десь місяць і в мене є ще половина пляшечки. 
Як на мене, то косметику Душка можна і не радити і всі і так хочуть її і люблять, але на всякий випадок, все ж, раджу 😂😂 Почитати про гель більше і купити його можна тут.

А ви користуєтеся гелями для душу? Чи надаєте перевагу милу?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Dushka

You Might Also Like

12 коментарі

  1. Those lips are so cute!

    Do you wanna follow each other via GFC or Bloglovin? Lemme know ♥
    * Blog de la Licorne *

    ВідповістиВидалити
  2. я люблю милка і скраби.
    але у цього гелю такий приємний склад :) і колір такий дівчачий :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я скраби теж люблю, а милом митися взагалі не можу) Через те часто експериментую з гелями))

      Видалити
  3. Обожаю гели для душа. Повторы у меня среди этих средств большая редкость.
    https://lolazas.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж рідко купую якісь гелі по другому разу, хіба дуже вже сподобався)

      Видалити
  4. Любимая душка)) Хочу попробовать этот гель, хотя бы из-за того что на бутылочке написана "Вербена", навеевает мысль о сериале Дневники Вампира))
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ахаха) Так ось які вони фанати серіалів)) Я жодного разу не дивилася))

      Видалити
  5. Я на мило перейшла, але цей гель доволі симпатичний)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я ніяк не можу милом митися) А гелі то мої улюблені помічники)

      Видалити
  6. Душка - очень душевные :) Мы их недавно тестировали - все тааак мило :)

    ВідповістиВидалити