Mary Kay Eyeshadow Palette #Rock The Runaway

18:54

Нарешті до мене повернулося натхнення писати пости, а то справжня весна надворі, курсова і хвороба вирішили, що мені не до того, але я ж то знаю своє 😉 Сьогодні розкажу вам про палітру тіней із зимової колекції "Подіумний стиль", яку досі можна купити!


П'ять ультрамодних відтінків в одній палітрі для величезного розмаїття образів. Легко наносяться і розтушовуються. Мають яскравий, глибокий колір. Дуже стійкі протягом усього дня. Легко варіюється інтенсивність кольору.

Тіні продаються в картонній коробочці, виконаній в кольорах колекції. На її боках можна знайти достатньо інформації: назву колекції і відтінку, вагу, склад, термін придатності, відомості про виробника і т.д.


Палітра міцно закривається. Але відкрити її все ж досить легко, тому нігті аж ніяк не постраждають 👌 Самостійних відкривань в косметичці не було за весь час користування. Великим плюсом для мене є відсутність цих жахливих двосторонніх спонжиків на патичку. Краще вже без нічого, ніж з тим страхіттям.


Коробулька складається з 5 відтінків. Всі вони шимерні, що з першого погляду не дуже мене і порадувало. "Ну і як такими тінями зробити макіяж?" - пронеслося зразу в голові, але потім все ж вдалося їх приручити.


Перший відтінок - справжнє золото. Таке насичене, багате. Другий - бронза. Дуже його люблю і найчастіше використовую. Як самостійний колір - 👌 Де треба - він робить блік, а в складці - тінь. Середній колір - холодний сріблястий. Я б навіть сказала - колір сталі. Дууже гарний. Але якщо його невдало обіграти в макіяжі, на вашому личку може з'явитися продавець з 90х. А от для якогось акценту в макіяжі підійде якнайкраще.


Наступний відтінок - голубий. Також дуже красивий, але як і з попереднім кольором - один невірний рух і продавець часів СРСР вже виглядає на вас із дзеркала 😂 І останній колір - на перший погляд здається темно-синім з голубими і пурпурними блискітками, а на ділі - чорний з голубим і пурпурним шимером.


Всі відтінки добре пігментовані. На фото👆нанесені в один шар без бази. Добре набираються на кисті і передаються на шкіру. Тримаються на мені цілий день, але я завжди використовую їх з базою, бо без неї будь-які тіні на моїх жирнючих повіках тримаються півтори-дві години. Змиваються без проблем і не залишають під очима розсипу блискіток, які потім нічим не відтерти.
Загалом, я залишилася задоволена тінями, а так як користуюся ними не надто часто, то вистачить мені їх на довго. Не хочу травмувати вас своїми "професійними макіяжами", тому утримаюся від викладання своєї творчості.😂 Якщо вам припали до душі ці тіні - купити їх можна тут або в консультанта Mary Kay.

А ви часто користуєтеся тінями? Я більше любите? Яскраві чи нюдові?

Продукт надано для незалежного 
тестування компанією Mary Kay Ukraine

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Я люблю тіні МеріКей, вони дуже хорошої якості.
    Був час, я дуже хотіла цю палетку. Але потім переглянула свої запаси - всі ці кольори я вже маю (чи соло, чи в палетках).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені теж дуже сподобалася якість) Буду ще замовляти)
      В мене як раз нічого подібного не було, бо я більше купую нюдові тіні, тому ці класно доповнили колекцію))

      Видалити
  2. Симпатичная палетка ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  3. У Мері Кей класна косметика, проте я не користуюсь тінями) Хоча дуже люблю на комусь!

    Буду рада дружбі блогами ♥ Підписалась на Ваш Блогер
    Julia Shkvo
    Хорошого дня!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Підтримую, я вже також закохалася в їхні засоби!

      Підписалася також)
      Взаємно!

      Видалити