Nature.Med Soft Hands Moisturizing Hand Cream

22:58

До Пасхи залишилося два тижні і всі почали активно прибирати свої домівки. По собі знаю, що від такого руки миттєво приходять в жахливий стан. А робити щось в рукавичках для мене не комфортно. І в таких випадках мені на допомогу приходять різноманітні креми для рук. Сьогодні пропоную вашій увазі одного з моїх помічників - зволожуючий крем Nature.Med Soft Hands / Доглянуті руки. ↓


Крем робить шкіру ваших рук м'якою і ніжною. Зволожує, сприяє регенерації шкіри рук, позбавляє від лущення і свербіння. Захищає від шкідливої дії агресивних факторів зовнішнього середовища. Швидко вбирається, не залишає жирної плівки.


Крем має біленьку картонну хатку в доволі мінімалістичному дизайні. З усіх боків упакування є багато інформації різними мовами. Ніяких недорозумінь щодо засобу не повинно залишитися. Об'єм - 75 мл.


Тюбик зручний і приємно лежить в руці. Через його матову текстуру він не вислизає з рук. На тильній стороні тюбика продубльована найважливіша інформація.


Під відкидною кришкою ховається невеличкий отвір, первинно запаяний фольгою. Тому, якщо ви тиснете-тиснете, а крем все не виходить - відкрутіть кришку, там може бути такий сюрприз 😂


У крему приємна, не надто важка текстура, яка вбирається буквально за хвилину і не залишає по собі жирної плівки. Аромат мені теж прийшовся до душі - косметичний, пудровий, не нав'язливий. Як тільки крем остаточно вбереться в шкіру - ви його перестанете відчувати.


Після якихось дуже стресових для шкіри рук ситуацій наношу крем товстим шаром і одягаю зверху косметичні рукавички. 15-20 хв і крем вбирається без сліду, а руки стають дуже м'якими, ніжними і приємними на дотик. Кремчик мене дуже порадував дією і ціною. Коштує він всього 38 грн і тюбик напакований дуже щільно. Однозначно раджу вам придивитися до крему - він вас точно не розчарує. Купити його можна тут.

А якими кремами для рук ви користуєтеся? Які можете порадити? Пробували цей?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Nature.Med

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Поглядаю на нього, поглядаю, та все ніяк не куплю, аби спробувати :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зараз як раз пора) В них зараз акція: при покупці двох продуктів - такий крем в подарунок)

      Видалити
  2. И у меня такой есть. Все в нем прекрасно и упаковка, и текстура, и запах (особенно запах), но мне к сожалению совсем не хватило увлажняющих свойств. Но у меня особые условия, постоянно мою руки с мылом и не каждый крем справляется с сухостью.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І таке трапляється( Зверни увагу на SOS-бальзам Faberlic - він дуже крутий!

      Видалити
  3. пока это единственный продукт марки, который мне безусловно понравился!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене поки зі всім, що пробувала складаються досить хороші стосунки)

      Видалити
  4. А я не в восторге от него. Зимой у меня очень сухая кожа рук и данный крем ей не помог. Но мы все индивидуальны! Спасибо за отзыв и мнение)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я намагаюся не доводити руки до жахливого стану. Але, погоджуся, від сильної сухості він не врятує. І тобі дякую, Наталю, що поділилася!

      Видалити