Announce: Novexpert - новий бренд в Україні

22:53

Останнім часом все більше бредів бачать розвиток косметичного ринку України і охоче заспускають продажі на ньому. З великою радістю повідомляю, що до нас нарешті прийшла антивікова французька космецевтика - Novexpert 🙌 Запуск бренду відбудеться вже у липні ❤


Novexpert - молодий бренд, це антивікова космецевтика, створена французькими лікарями і дослідниками. Інноваційні формули продуктів Novexpert розроблені відповідно до останнього слова науки: вони ефективні, гіпоалергенні, натуральні, комплементарні, толерантні стосовно шкіри, безпечні і здатні біологічно руйнуватися (як в людському тілі, так і в навколишньому середовищі).


За менш ніж 10 років існування, бренд вже зумів отримати безліч престижних нагород в області краси (нагороди від Marie Claire, Sante Beaute, Cosmoprof і ін.) І полюбитися покупцям і докторам-дерматологів в 40 країнах світу.
Крім того всі продукти Novexpert мають сертифікат EcoCert і не тестуються на тваринах. У продуктах відсутні консерванти, парабени, ефірні масла, мінеральні масла, пропіленгліколь, хімічні фільтри, силікони, фталати і інші шкідливі компоненти. Тому всі засоби є 100% гіпоалергенними.


На упакуваннях засобів Novexpert чітко зазначений відсоток натуральних молекул, які використовуються в формулах, тому ви не будете сумніватися у натуральному походженні складу. Формули продуктів Novexpert дійсно відрізняються! Косметика повинна бути не тільки ефективною, але і натуральною. Novexpert йде далі і вводить поняття біорозкладання в косметиці: всі продукти безпечні, вони засвоюються і виводяться не тільки в організмі людини, але і в природі.


Асортимент догляду Novexpert представлений лінійками:
🔺 Лінія з гіалуроновою кислотою Hyaluronic Acid - зволоження, антивікова дія;
🔺 Лінія з вітаміном С Vitamin C - захист від фотостаріння, пігментації, поліпшення кольору обличчя;
🔺 Pro-Collagen - боротьба з генетичним старінням;
🔺 Лінія з магнієм Magnesium - спеціальний догляд для чутливої і дуже сухої шкіри;
🔺 Omegas (включає омега жирні кислоти) - живлення шкіри, захист від сухості, комплексна антивікова дія;
🔺 Pro-Melanin - інноваційні ВВ креми, здоровий тон обличчя і догляд за шкірою.


Також у бренду є три зіркових продукти - три сироватки-бустери: • сироватка бустер з гіалуроновою кислотою Booster Serum with Hyaluronic Acid, • сироватка бустер з вітаміном С Booster with Vitamin C • і сироватка бустер з 5 Омега кислотами Booster Serum with 5 Omegas, що стануть надійними помічниками по догляду за шкірою.
Детальніше про сироватки я розкажу в одному з наступних постів, тому слідкуйте 😉
А поки пост пишеться, підписуйтеся на сторінки Novexpert в соціальних мережах - InstagramFacebook та офіційний сайт.




You Might Also Like

4 коментарі