Преображаріум Box. Презентація у Львові

14:32

Привіт! З радістю повідомляю усіх львів'янок, що коробочковий сервіс Преображаріум нарешті дістався Львова!
Преображаріум - курс модульних програм, тренінгів та майстер-класів від провідних професіоналів в області психології, харчування, стилю, фітнесу, жіночого та чоловічого здоров'я і краси.


Преображаріум Box - це подарункові коробочки з набором з 10 ти сертифікатів на послуги та консультації у сфері краси, здоров'я і спорту, підібрані експертами з любов'ю. Коробочки красиво упаковані, їх приємно дарувати (і особливо отримувати в подарунок). Так само бокс складений таким чином, що всі послуги приємно доповнюють один одного і націлені на догляд і здоров'я.


Преображаріум Box дарує можливість спробувати на собі різні види послуг, зрозуміти, що ж вам дійсно цікаво і приємно, а так само по-новому поставитися до себе. Цей подарунок дасть можливість приділити час собі, своєму тілу і здоров'ю, отримати заряд позитивних емоцій і новий цікавий досвід.


Презентація коробочки у Львові відбудеться  вже у наступну суботу, 28 листопада! Вхід вільний, але попередня реєстрація обов'язкова. Зробити це можна тут. Про саму презентацію більше інформації можна знайти тут

You Might Also Like

4 коментарі