E.L.F. Blush #Twinkle Pink

14:32

Окрім бальзамів для губ і кремів для рук, в мене є ще одна addiction. Це рум'яна. Сьогодні розповім про наймолодшого представника моєї колекції. E.L.F. Cosmetics Blush у відтінку Twinkle Pink.


Рум'яна були запаковані у коробочку з чорного матового картону. Всередині неї також є шар гофрокартону для додаткового захисту під час транспортування. На ній є вся інформація про засіб. Об'єм: 4,75 г.


Сам продукт знаходиться в чорному матовому упакуванні. Має невеличке віконечко, через яке можна побачити справжній відтінок рум'ян.


Під кришечкою ховається невеличке дзеркало, яке, особисто для мене, не дуже зручне для нанесення рум'ян. А от подивитися в нього протягом для дня цілком можна. Упакування має хороший "замочок", який міцно закривається і легко відкривається.


Відтінок дуже класний, рожево-кораловий з золотими блискітками. Текстура продукту ніжна, але трохи рихла. На кисть набирати їх треба дуже мало і обрежно. Обов'язково струсити надлишок.


На сонці золоті блискітки переливаються, на щоках вони залишаються в невеликій кількості.


Відтінок напівпрозорий, але дуже красивий і освіжаючий. Додає обличчю відпочилого вигляду і святковості, завдяки блискіткам.


Я дуже задоволена цими рум'янами, обов'язково спробую ще якісь відтінки. Дякую за чудовий подарунок Юлі з Mandaryna Beauty Blog.  Про інший відтінок, чудовий на щодень можна почитати тут.

Чи пробували ви косметику E.L.F. ?
Не на правах реклами

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Какой классный оттенок, очень красивый!

    ВідповістиВидалити
  2. Саме шукаю щось в такому відтінку! Дякую за огляд) Придивлюсь)

    ВідповістиВидалити
  3. очень красивый оттенок, нужно к ним присмотреться)

    ВідповістиВидалити
  4. Не вмію користуватися рум,янами взагалі)) Дуже люблю їх роздивлятися, люблю, коли інші досягають довершеності в нанесенні, але сама не можу зробити щось пристойне. Маю досить багато, але не користуюся жодним варіантом наразі)
    А от марку цю спробувати хочу, почала б, мабуть, з тіней. Чула багато позитивних відгуків про elf, і думаю, що не даремно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шкода, рум'яна дуже добре освіжають обличчя.
      Так, продукти elf мені подобаються! Чудове співвідношення ціни та якості)

      Видалити
  5. На солнышке просто шикарен!*

    ВідповістиВидалити