Gabrini Terra Cotta Powder 02

18:14

Сьогодні поділюся з вами моїм бюджетним відкриттям. Хайлайтер Gabrini Terra Cotta Powder. Якщо ви любите блищати так, як і я, то читайте далі!


Запечена пудра поміщена у лаконічне глянцеве упакування з чорного пластику. З інформації тільки - назва продукту, відтінок і штрих-код. Кришечка щільно закривається, можна не переживати, що вона відкриється десь в косметичці.


В упакуванні хайлайтер має прожилки різних відтінків бежевого. На шкіру ж переноситься тільки делікатне срібне сяйво. Продукту цілих 12 г, його точно вистачить на кілька десятків років, бо використовується він дуже економно. На фото хайлайтер після 6 місяців майже щоденного використання.


Текстура шовковиста і дуже ніжна. Продукт легко набирається на кисть і так само переноситься на шкіру. Дуже пігментований.


У мене жирна шкіра, тому я користуюся матуючими тональними засобами і пудрою. Щоб лице не виглядало надто пласким, я наношу хайлайтер на стандартні зони: верх скул, спинку носа та галочку над губою.


Хайлайтер гарно підсвічує шкіру, довго тримається. Лежить на шкірі дуже гладко, дає красиве сяйво без окремих блискіток. На свотчі нанесла інтенсивніше, щоб повністю передати відтінок. З радістю користуюся цим продуктом щодня. Якщо ви шукаєте хороший бюджетний хайлайтер - раджу звернути увагу на цей. Купити його можна у мережі магазинів Prostor за ~120 грн.

Якими хайлатерами ви користуєтеся?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

16 коментарі

  1. Beautiful review,love it soo nice texture !
    Do you know how much it costs in euro?
    xx I follow you

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ВідповістиВидалити
  2. Очень красивое свечение! Обожаю хайлайтеры)))

    ВідповістиВидалити
  3. Користуюсь цим же хайлайтером, дякую ще раз за такий класний подарунок!)
    Справді дуже класний, також користуюсь ним щодня!

    ВідповістиВидалити
  4. Я собі якось придбала в китайському магазині одні кремові тіні ніжного такого відтінку, і вони виявилися досить поганими. Дуже швидко зникали, то я вирішила їх використовувати як хайлайтер, і це зараз кращій хайлайтер ever :) Я навіть не очікувала такого ефекту. Радію, що тіней багато у баночці. Але коли вони закінчаться, буду шукати все ж таки справжній хайлайтер.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Також деколи придивляюсь до тіней у якості хайлайтера) Але цього настільки багато, що не впевнена, що колись його закінчу))

      Видалити
  5. дуже гарний відтінок, мені подобається)))

    ВідповістиВидалити