Kemon And Vol Powder 42

18:45

В мене довге волосся і через це я завжди стикаюся з проблемою відсутності об'єму у прикореневій зоні. Як мені вдається з цим боротися - читайте далі.


Моделююча пудра для об'єму розроблена для того, щоб додати об'єму на сухому волоссі і створювати матову текстуру. З її допомогою можна створити будь-яку зачіску і освіжити образ, завдяки її абсорбуючим властивостям.


Пудра італійської фірми Kemon поміщена у пластикову баночку, об'єм її усього 10 г, але продукту там дууже багато. На упакуванні жодного слова українською чи російською. Але схема використання і так усім відома: нанести на корені, втерти подушечками пальців - готово! Або ж нанести на долоні і тоді втерти у корені волосся. Пляшечка має зручний носик, через який висипається пудра.


Вона дуже легка і невагома. Але коли потрапляє на шкіру голови - відчувається, що пудра холодна. Робить корені трохи жорсткішими, завдяки чому з'являється бажаний об'єм. Начесати волосся після пудри можна всього 2-3 руками, воно добре зберігає форму і не розпадається.


Я розділяю волосся на проділи і по них наношу пудру, трохи втираю її і переходжу до наступного проділу. Роблю це переважно у передній частині голови. Мені ззаду і так не видно :). Пудра не залишає білих слідів навіть на моєму темному волоссі, це величезний плюс.


На проділах різниця не надто помітна, а от коли вже всі вони посипані і втерті - результат чудовий! 


На лівій (від вас) половині волосся є пудра, на правій - немає. Як на мене, результат дуже хороший. Зазвичай моє волосся дуже "прилизане" біля коренів, а заморочуватися щодня заради об'єму якось не хочеться. Обов'язково буду і надалі користуватися цією пудрою, бо ефект мені дуже подобається. Для більшого об'єму можна також збити волосся головою униз.
Ціна: 314 грн

Чи користуєтеся ви подібними засобами? Знайомі з маркою Kemon?

Продукт надано для незалежного
тестування інтернет-магазином Incredo

You Might Also Like

7 коментарі

  1. Thanks for following i followed back i also started following on g+ instagram and pinterest would love it if you could follow me too.
    have a great weekend

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже класний продукт, вже багацько схвальних відгуків на нього читала. Маю таку пудру від Taft, проте додає вона лише об'єму, абсорбуючих властивостей не має.

    Зараз для мене чудово працює сухий шампунь з додаванням об'єму. І форма спрею мені зручніша)

    Особлива подяка за фото продукту в дії. В тебе з кожним разом все кращі статті!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чомусь не бачила відгуків на цю пудру( Про Taft чула, вже не пробувала. Сухий шампунь з ефектом об'єму - це дуже-дуже добре!
      Дякую, що читаєш) І за компліменти також дякую) <3

      Видалити
  3. Який цікавий засіб, я ніколи про таку пудру навіть не чула! Результат дуже помітний, та й волосся мені в цілому подобається :) Хочу таке спробувати, здається, що на короткому волоссі це теж буде працювати на відмінно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж дуже задоволена результатом! На короткому ефект буде ще помітніший))

      Видалити
  4. Кто то думает что пудра для волос применялась в прошлом и сейчас ее не используют. а между тем это не так и пудра для волос очень современна

    ВідповістиВидалити