Ultima Бальзам - ополіскувач для волосся

18:31

Сьогодні розповім про останній продукт із мого догляду за волоссям від української компанії Ultima. Запрошую!


Натуральний бальзам, приготований з відвару цілющих трав і екстрактів на основі натуральних олій насичує ваше волосся всіма необхідними вітамінами і мікроелементами, полегшує розчісування, живить, зволожує волосся, не обтяжуючи його.

Бальзам знаходиться в упакуванні з прозорого пластику, аналогічному до шампуню. Об'єм 100 мл. Спереду на наліпці є назва продукту, позначки про натуральність складу. На тильній стороні є вся інформація про засіб.


Спосіб застосування: нанести на чисте мокре волосся, залишити на 10 хв, після чого змити водою. Не наносити на корені волосся і шкіру голови, щоб запобігти їх забрудненню. Ціна: 100 мл - 90 грн, 250 мл - 160 грн.


Під кришечкою ховається дозатор - як раз зручний для цієї консистенції - невеличкий отвір. Консистенція: рідка, трохи гелева, в упакуванні бальзам розшаровується, перед використанням потрібно добре струсити. Колір: мутний, бежево-зеленуватий. Запах: трав'яний.


Під час нанесення на волосся бальзам стає водянистим і легко розповсюджується. Не витримую його цілих 10 хв, зазвичай залишаю на волоссі на 3-4 хв і змиваю. Змивається він також легко. Волосся робить дуже шовковистим. Після висихання воно стає приємним на дотик, розсипчастим і дуже рівним. Хоч моє волосся пряме від природи, воно не ідеально гладке, а продукти від Ultima роблять його саме таким. Я надзвичайно задоволена! З асортиментом компанії можна ознайомитися тут.

Чи пробували ви засоби для волося від Ultima?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Ultima

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Я постоянно ищу средства для гладкости волос. По описанию, это как раз то, что мне нужно

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Маска цієї фірми також дуже допомагає досягти гладкості волосся!
      Дякую за коментар)

      Видалити
  2. Ще один класний засіб, дійсно варто познайомитись з компанією! Мені часто не вистачає часу на укладку, тому гладке рівне волосся після миття - ідеальний варіант!

    Дякую за відгук!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, дуже варто! Гладке волосся - це класика, також майже завжди з ним)

      Дякую за коментар!)

      Видалити
  3. Цікавенький бальзам! Треба спробувати, я люблю такі засоби. І взагалі ця марка мене зацікавила!

    ВідповістиВидалити
  4. Бальзам дуже хороший! Думаю, Ви не розчаруєтеся)

    ВідповістиВидалити