Golden Rose Eyebrow Powder #105

20:02

Сьогодні розкажу і покажу вам новинку компанії Golden Rose - пудру для заповнення брів Eyebrow Powder. Якщо ви шукаєте бюджетний і якісний продукт для своїх брівок - читайте далі!


Пудра призначена для створення ідеальної форми брів. Легко наноситься за допомогою пензля. Не осипається при нанесенні, економно використовується, відмінно тримається протягом всього дня. Брови виглядають природно, а обличчя набуває виразності.


Матова картонна коробочка з оновленим логотипом золотого кольору. Ззаду зазначений склад та позначки про відсутність парабенів та те, що продукт протестований дерматологами.


В коробочці ховається пластикове упакування овальної форми з прозорим віконечком, через яке видно відтінок продукту. В наборі також є невеличка кісточка, якою мені зовсім не зручно користуватися, але бачила, що іншим дуже навіть підходить.


Тіні середньо-коричневого відтінку, мають ледь помітну рижинку. Дуже пігментовані, але легко розтушовуються, пляму поставити дуже тяжко. Так як я не користуюся засобами для брів, фото до/після робила на подружці. Знаю, що ти читаєш, привіт тобі!


По-моєму, результат дуже хороший! Знову таки, я не користуюся такими продуктами, тому для себе використовую як пудру для контурування обличчя. На лиці невеличкої рижинки, яка присутня у засобі, зовсім не помітно. Пудра робить дуже природню тінь під скулою. Я повністю задоволена цією пудрою для брів.

А якими засобами для брів ви користуєтеся?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Golden Rose Україна

You Might Also Like

4 коментарі

  1. Чудовий результат! Я користуюся такою самою пудрою для брів від Інглот. І мені подобається такий тип засобів, не хочу навіть повертатися до гелей.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гелі не пробувала і навряд чи спробую)) Але ця пудра дуже хороша!

      Видалити
  2. Пігментація просто вражає! Також користуюсь нею і для заповнення брів, і для контурування обличчя. Іноді і легкий макіяж типу smokey eyes виконую ними)

    Хороший бюджетний продукт вартий уваги!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюся, вона супер) smokey eyes - це хороша ідея, треба спробувати)

      Видалити